Csak én tapasztalok ilyesmit,vagy nem én vagyok az egyetlen?
Figyelt kérdés
Tegnap este elég érdekes dolgot tapasztaltam.Alfa állapotban voltam ami annyit tesz,hogy nem voltam teljesen éber,de mély álomban sem voltam,az álomvilág és a valóság határán voltam.Egyszer csak egy kisgyereknek a hangjára lettem figyelmes,már nem emlékszem pontosan mi történt,de azt hiszem,ezt követően azt éreztem mintha valaki fel mászna egészen rám,konkrétan a takaró alatt éreztem annak a súlyát,hogy mintha valaki rám akarna mászni,utána visszább mászott rólam,utána megint egészen rám vissza,persze tudtam,hogy az agyam játszadozik velem,de egy kicsit kemény volt.Nem ez az első alkalom,volt olyan,hogy mintha valami a lábamtól egészen közel a tarkómíg felmàszna,talán lihegést is hallottam,már nem emlékszem,de elég nyomasztónak éreztem akkor azt a helyzetet,azt is nyilván az elmém művelte.Volt olyan álmom is ahol egy vadidegen személy fekszik a lábamnál és hirtelen rá fog a mellemre és én ezt az álmon belül éreztem,ez is érdekes.Pl volt,olyan hogyha az álmomban megütöttem magam akkor én azt éreztem,vagy volt olyan,is hogy mikor az álmomon belül ettem egy gyümölcsöt olyan volt,mintha éreztem volna az ízét,amit igazából semmihez nem tudtam hasonlítani akkor.Bocsánat,ha hosszú lett.Esetleg akik szakértők ilyesmiben segítenének meg fejteni ,hogy ezt mi okozza nálam?tegnap 09:40
1/1 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni hogy álmomban eszek és érzem az ízeket vagy érzem ha hozzámérnek
Alvásparalízisnek is olvass utána, sokmindent megmagyaráz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!