Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért alkalmazkodok mindenki...

Miért alkalmazkodok mindenki hangulatához és miért akarok megfelelni mindenkinek ?

Figyelt kérdés
Már sok éve ilyen vagyok és csak erősödik ez bennem. Nem tudok önmagam lenni mint mások. Zavarba vagyok mindig és ez miatt már alkoholista lettem mert ha iszok akkor ez nincsen. Nem szoktam sokat beszélni ,inkább meghallgatok mindenkit. Nem bírom ha valaki sokat beszél magáról. Észrevettem azt is hogy a legtöbb embert nem is érdekli a mások csak magáról beszél. Meg meg se jegyzik ha mond valamit az ember ezért minek is beszélni. Így vagyok ezzel. Kerülöm az embereket és zavart vagyok ha kell valakivel beszélnem. Meg nagyon érzékeny vagyok lelkileg. Mitől lehet ez ? Menjek pszihologushoz ?
nov. 13. 05:21
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Igen.
nov. 13. 07:12
 2/4 Phoney ***** válasza:
66%

Sok mindentől lehet.

Igen, menjél, mert ezt egyedül nem fogod helyretenni, hacsak nem alakul olyan csodálatosan az életed, hogy valaki helyreteszi neked.

nov. 13. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Igen, mindenképpen. A mások érzéseinek radatozása szülőtől jön. Valószínűleg a többi is. Pszichológus mindenképpen jó lehet a lelkednek, és talán az emberekkel is változol.
nov. 15. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Alacsony önbecsülés, önbizalomhiány eredménye az, amit leírtál, pszichológus segíthet, minden otthonról kezdődik a gyerekkorodban, gondolj bele te is, mióta vagy ilyen, mi történt akkor, az NLP is segíthet.
nov. 16. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!