Erős szorongás,stressz ellen?
Sziasztok
Az lenne a problémám,hogy mióta elkezdődött az egyetem,borzasztóan szorongok,gombóc van a torkomban,és gyomorgörcsöm van.
Elköltöztem otthonrol albiba,es ezek leginkább akkor törnek rám,amikor egyedül vagyok az albiba,mivel szerdán ként van az utolsó órám,így akkor már haza tudok vonatozni,de ígyis nehéz ez a 3 nap:(
Emelett nagyon nehezen alszom el,és nem is alszom jól,szerintetek mit tegyek?:(
Félek hogy ez a tanulmányaimra is kihatással lesz,azt pedig nagyon nem szeretném.
Honvágyad van, hiányzik a családod?
Alváshoz ajánlom a JutaVit Valeriana Harmony Night tablettát.
Szerintem próbálj ki természetes növényi nyugtatókat, pl citromfű-komlótoboz-macskagyökér kombót, vagy cbd olajat. Ha néha elszívsz egy füves cigit az is tud segíteni, bár a thc fel is tudja erősíteni a szorongást egyeseknél. Esetleg kratom még segíthet, több fajtája van, valamelyik élénkít (pl tanuláshoz) valamelyik lazító, stresszoldó hatású. Ezen kívül mindenképp barátkozz, szórakozz, így nem leszel egyedül, és jobban is fogod magad érezni, növekszik az önbizalmad az élethez. Ha találsz párt az is sokat segít. Ha van módod a természetben időt tölteni, az is nagyon jó, és a mozgás a sport az szinte elengedhetetlen. Endorfint termel, ami a legjobb antidepresszáns és szorongásoldó. Ha nagyon eluralkodik rajtad a szorongás és a fentiek nem, vagy nem kellőképpen segítenek, akkor keress fel egy jó pszichológust, de mindenképp olyat aki tényleg ért ahhoz amit csinál. Viszont az orvosokat, pszichihátereket messziről kerüld, ők nem tudnak és nem is fognak meggyógyítani, viszont a gyógyszergyár pénzeli őket, és semmi mást nemcsinálnak, mint addiktív kemény drogokat írnak fel (pl xanax, rivotril és antidepresszánsok) amiktől jobban sose leszel, és tönkremehet tőlük az egész életed.
Én tudom milyen érzés, régóta küzdök szorongással és depresszióval, kipróbáltam mindent, olyat is amit nemkellett volna (pl nyugtatók) de még a mai napig sincs helyén az életem. Minden esetre mindenki más, neked kell megtalálnod, hogy mi az ami neked a legjobban bejön.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!