Vannak ezen az oldalon tényleg hozzáértő szakemberek, pszichológusok, pszichiáterek, akik válaszolni is szoktak, őszintén?
Figyelt kérdés
Mondjuk gondolom, hogy a válaszolók többsége nem az, de van egyáltalán olyan, aki az?nov. 9. 08:37
11/16 gabor49 válasza:
én még nem találkoztam itt pszichiaterrel pedig nagy szükségem lenné rá 50/f
12/16 A kérdező kommentje:
Írj ki külön kérdést a problémáddal, gabor49, hogy mindenki is tudjon segíteni, és akár már a kérdés első részébe is beleírhatod kezdésként a pszichiáterek megszólítást azzal együtt, hogy bárki más is válaszolhat és fog is vszeg akárki is, a kérdés kifejtéséhez meg kérd meg, hogy minden válaszoló írja a válaszához, hogy pszichiáter-e vagy milyen más alapon válaszol!
nov. 10. 06:23
13/16 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy itt nincs pszichiáter, kérdező! Ez nem az a közeg. Attól még gabor49 fölteheti a kérdését (privátban is), de ez itt nem az orvos válaszol rovat.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom biztosan. Én néha válaszolok a szakmámmal kapcsolatos kérdésekre,(nem pszichológus) de nem szoktam felfedni magam. A válaszokból látom, hogy néha más szakmabeli is így tesz. Ebből kiindulva talán pár pszichológus, pszichiáter is jár erre néha, de gondolom ez a válaszok kisebb részét teszi ki.
15/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ahogy a 14. válaszoló, előttem.
nov. 11. 06:46
16/16 anonim válasza:
Az állatok kategóriában van egy magát állatorvosnak valló ember, aki ezt hangoztatja is, de mindig orbitális hülyeségeket ír, mint "szakmai véleményem". Tehát ebből kiindulva bárki mondhat bármit és nem hinném el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!