Vannak ezen az oldalon tényleg hozzáértő szakemberek, pszichológusok, pszichiáterek, akik válaszolni is szoktak, őszintén?
Jó, arra már magam is rájöttem, hogy itt bármilyen kérdést feltenni, és nem csak mentális egészség kategóriában semmiben sem különbözik a középkori kiállok a térre kurjongatni, hogy majd a körülöttem járók közül vki válaszoljon, a pórnép, csőcselék itt is megmutatja magát, szerintem ráadásul többség is, de azért csak előfordul néha szakértő is.
Az értékelési rendszer meg szörnyen borzasztó és káros, középkori módon piros paradicsom dobálással közölni vkivel azt, hogy nem tetszik a válasza, a középkori téren tán még húzás meg fújolás is kísérte, néha akár kőre is váltva a paradicsomot, az meg, hogy egy átlag felhasználónak a többséghez, azaz a csőcselékhez kell idomulmnia a mások válaszának értékelésében csak a középkori szintű hülyeségek terjedés támogatja sajnos, vagy a hozzászóló elveszíti a hozzászólási lehetőségét. Az én teljesen korrekt válaszaimat is lepontozzák rendszeresen, és magam is főleg is-is értékelést adok inkább, hogy ne rontsam a saját hozzászólási esélyemet. Ez a rendszer egy veszett fejsze nyele leginkább így, bár az igaz, hogy a nagyom jó válaszok 100%-osak szoktak lenni, az meg jó, hogy az igazán irreleváns vagy káros hozzászólások kiszavazhatóak, viszont az, hogy hasznos, az átlagos embernek mégsem tetsző választ leszavaz, így a következő átlagos ember is le fogja szavazni, nehogy ő menjen szembe az árral, a saját hozzászólási lehetőségét kockázatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!