Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak ezen az oldalon tényleg...

Vannak ezen az oldalon tényleg hozzáértő szakemberek, pszichológusok, pszichiáterek, akik válaszolni is szoktak, őszintén?

Figyelt kérdés
Mondjuk gondolom, hogy a válaszolók többsége nem az, de van egyáltalán olyan, aki az?

nov. 9. 08:37
A kérdező szavazást indított:
Vannak, láttam más válaszában.
Vannak, magam is az vagyok, tényleg!
Nincsenek, szerintem.
egyéb, kifejtem
21 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem. Ha valaki annak mondaná magát se hinném el, semmivel nem tudja bizonyítani
nov. 9. 08:40
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy vannak. Pl. én a kérdésben felsorolt három kategória közül az elsőbe tartozom okleveles festő-mázolóként és mindig őszintén válaszolok.
nov. 9. 08:53
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Én diplomás ápoló vagyok, őszintén és segítőkészen szoktam válaszolni. Több orvos ismerősöm is aktív tag itt. Általában lepontoznak minket. Úgyhogy simán lehet, hogy van pszichológus is.
nov. 9. 08:57
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Pszichiátert láttam már, bár inkább gondolatkísérleteket játszott, minthogy az egyszerű földi halandók szintjén válaszolt volna. Egyrészt untatják őket ugyanazok a sirámok, amiket nap, mint nap a rendelőben is hallgatnak, másrészt pedig megy a lepontozás, mert az emberek nem szeretik azt olvasni, hogy az Ő problémájuk nem egyedi és különleges, hanem tök általános és a megoldása is...
nov. 9. 09:11
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Azért valljuk be, a gyakorikérdések nem az intelligencia csúcsa. Egy pszichiáter nem itt tölti a szabadidejét, de pszichológus se nagyon, abból talán 1 van a beírt válaszok szerint. Ez nem egy szaktanácsadó oldal, hanem köznépi, és hétköznapi személyes tapasztalatokról szól.
nov. 9. 09:17
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
ez a baromsag hogy "nem itt tolti az idejet" de itt tolti neha VALOSZINUEG nem tudom miert tartja ezt sokan 100% biztosnak, es most jon "mert...", en meg kerdezem miert ne? En valoszinuleg tartom hogy van, csak nagyon ritka, beszeltem is egyel akit allandoan leszavaznak de okosat mond mert leellenorzom, es nem google-al es wikipedia meg orvosvagyuuuk.blog.hu, hanem szakirodalommal - konyvbeli igaz pdf sajnalom es arra specializalodottal. De privatba beszelgettunk roviden errol hogy ne vegyuk magunkra ugy is le vagyunk szavazva, mert okoskodunk es ok meg hulyenek erzik magukat, de hatha tud valemennyit segiteni es ez neki eleg. Aki legalabb megprobalja/kiprobalja a tanacsat. A szavazasrol ne is beszeljunk mert aki piros = rogton hulye szokott lenni, aki magas zold = okos. Sokszor pont forditva, valamikor igaz, parszor teljesen forditva de hulye mert le van szavazva azt' kesz.
nov. 9. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha van is, a pszichológiai tanácsadás, pszichiáteri praxis drága sport, - nem itt fogja csillogtatni a szaktudását, aki a kategóriába tartozik.
nov. 9. 09:33
 8/16 A kérdező kommentje:

Jó, arra már magam is rájöttem, hogy itt bármilyen kérdést feltenni, és nem csak mentális egészség kategóriában semmiben sem különbözik a középkori kiállok a térre kurjongatni, hogy majd a körülöttem járók közül vki válaszoljon, a pórnép, csőcselék itt is megmutatja magát, szerintem ráadásul többség is, de azért csak előfordul néha szakértő is.

Az értékelési rendszer meg szörnyen borzasztó és káros, középkori módon piros paradicsom dobálással közölni vkivel azt, hogy nem tetszik a válasza, a középkori téren tán még húzás meg fújolás is kísérte, néha akár kőre is váltva a paradicsomot, az meg, hogy egy átlag felhasználónak a többséghez, azaz a csőcselékhez kell idomulmnia a mások válaszának értékelésében csak a középkori szintű hülyeségek terjedés támogatja sajnos, vagy a hozzászóló elveszíti a hozzászólási lehetőségét. Az én teljesen korrekt válaszaimat is lepontozzák rendszeresen, és magam is főleg is-is értékelést adok inkább, hogy ne rontsam a saját hozzászólási esélyemet. Ez a rendszer egy veszett fejsze nyele leginkább így, bár az igaz, hogy a nagyom jó válaszok 100%-osak szoktak lenni, az meg jó, hogy az igazán irreleváns vagy káros hozzászólások kiszavazhatóak, viszont az, hogy hasznos, az átlagos embernek mégsem tetsző választ leszavaz, így a következő átlagos ember is le fogja szavazni, nehogy ő menjen szembe az árral, a saját hozzászólási lehetőségét kockázatva.

nov. 9. 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Csőcselék, kérdező (09:57)? Én a helyedben nem lennék tagja ennek a "csőcseléknek"!
nov. 9. 10:24
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Lehet hogy vannak, kis esély van rá. De inkább orvos válaszol rovatba írd be ha panaszod, kérdésed van.
nov. 9. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!