Mit lehet kezdeni olyan félelmekkel, amikről logikusan látom hogy nem reálisak, de érzelmileg mégis elég erősen tartok tőlük?
Folyamatosan attól félek, hogy terhes vagyok. Nem élek szexuális életet és tudom, hogy így nem lehetek terhes. Érdekes módon amióta tudom hogy hogyan lesz valaki terhes (szóval amióta logikusan tudhatom hogy én biztos nem lehetek terhes) azóta tartok ettől. Amikor elkezdődött a félelmem (11-12 évesen) még nem is menstruáltam. Az első menstruációmtól kezdve mindig hatalmas megkönnyebbülés, hogy most se vagyok terhes. De hát hogy is lehetnék? Tudom, nevetséges, de hiába próbálom logikusan magyarázni magamnak, nem múlik a félelem.
19L
ohhh hááát nálad is vannak gondok akkor!
és mennyi ilyen zizi ember van
szerintem te szexuális életet ne is éljél mert akkor egyenesen megfogsz őrülni hogy terhes vagy e
Szorongas, kenyszergondolatok. Speciel erre hathat az antidepresszans, amire csak akkor van szukseg, ha annyira zavaro, ha a korulmenyek valtoztatasaban is megakadalyoz, stb.
Terapia mennyire eletszeru?Mennyi ev, mennyi penz, ja, es nem hasznalt.
Gyógyszert nem szeretnék szedni.
Járok pszichológushoz, ott ezt még nem említettem (majd valószínűleg fogom), ennél jóval nagyobb problémáim is vannak, inkább azokat szoktam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!