Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1,5 éve frontint (0,5mg)...

1,5 éve frontint (0,5mg) szedek . Pszichiáterhez járok.2 szemet javasolt,de én már ott tartok,hogy nem elég,napi 4 szemet veszek be. Próbáltam letenni,de nagyon rosszul voltam,dühkitörés stb. Ha ìgy folytatom,lehet nagyon komoly bajom?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A tolerancia nőni fog tovább és egyre több kell majd a mostani hatás elérséhez mint azt màr most is megtapasztaltad. Nyilvàn egy idő utàn már mèg nagyobb dózis se lesz elég, leginkább ez a kockázata annak amit csinálsz.
2023. aug. 1. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Te jó ég, nem is szabadna ilyen hosszú ideig szedni egyhuzamban ezeket a mérgeket! Szabadulj ki a mókuskerékből, menj a friss levegőre, menj ki a Napra, menj edzeni, egyél egészségesen, pótold a vitaminokat, mozizz, olvass, legyél jó társaságban, találj egy hobbit, ismerkedj, legyél szerelmes, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz!

A bogyók semmin se javítanak, csak zombit faragnak az emberből, tapasztalat. Azt csak azért adják, hogy eltompuljon és bekussoljon az ember. Túl sok ingert kap egész nap az ember, amit nem tud feldolgozni, fáraszd le az agyad és a tested, akkor nem kattogsz ilyeneken! Meg kell tanulni kiengedni a gőzt, máskülönben begolyózik az ember. Nagyon gyerekcipőben jár még a pszichiátria, de én nem leszek a kísérleti patkányuk! Csak antidepresszánshoz ne nyúlj, belőlem kiölte az érzelmeket. Borzalmas. Válaszd az életet!

2023. aug. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!