Komoly drog problémáim vannak..most már kihez forduljak?
Heti 20-40 g fű..tehát mindennap vagy egyedül vagy haverokkal, ezek mellett komoly szintetikus kábítószereket is fogyasztok..speed, eki, ritkán még kokaint is..és már 15 éve.
Fizikális és mentális problémáim is vannak..van hogy már a cuccoktól sincs jó kedvem (mint pl most) most is bevagyok állva de teljesen depressziós vagyok..van hogy 3 napokat nem alszok.
Járok pszichológushoz is..nyugtatót is szedek (néha ez ment meg) tudja az orvosom milyen életvitelt élek. 3 szor voltam drog elvonon a szüleim vittek el..de ugyan úgy mindig vissza estem.
Teljesen kivagyok és nem tudom mit kezdjek magammal..ha most tenném le az összes cuccot valószínűleg megörülnék. Tényleg nem tudom mi a megoldás..de kicsit már az életem is eléggé féltem. Pedig még csak 30 éves férfi vagyok..tudtok valami olyan helyet ahol az ilyen “reménytelen” eseteknek van megoldás?
voltam (közel) hasonló szituban, és nálam az volt az első lépés, hogy minden kapcsolatot elvágtam a dealerrekkel és a narkós haverokkal. Ezzel tudtam kivédeni azt, hogy a kezdeti nagy lelkesedés, vagyis 2-3 hónap tisztaság után ne essek vissza... mert így nem volt kivel (és mivel) visszaesni. Bevált szerencsére.
Szóval tökmindegy hova vonulsz el, ha utána ugyanott folytatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!