Állandóan múltbeli sérelmeken jár az agyam. Pl. ki mit szólt be, hazudott nekem. Mikor néztek hülyének vagy mondtak valami sértőt. Néha ilyenkor elkezdek dühöngeni, pl. csapkodok, ütöm a falat, szekrényt. Ez milyen betegség?
Figyelt kérdés
nov. 3. 18:09
1/14 anonim válasza:
Dühroham. Meditálj, dőlj le egy kicsit. Forró fürdő.
2/14 anonim válasza:
Igen ez dühkezelési probléma. Menj el egy orvoshoz, mivel lehet hogy amit itt anoním emberek mondanak (Akár én is) az hülyeség. Pszichológushoz menni nem szégyen, és ő tud diagnosztizálni. Amúgy meg minden embernek meg van az a dolog ami lenyugtatja. Nekem egy bizonyos videójáték és a zene, de a tesómnak pl a futás. Csak meg kell találnod a te nyugtató dolgodat.
3/14 anonim válasza:
Először is gondold át: Te kiket bántottál meg, kiket sértegethettél,kiket néztél hülyének kinek mikor szóltál be? Ha sok emberrel kapcsolatban vannak ilyen gondolataid, talán nem biztos hogy véletlen????
4/14 anonim válasza:
Pszichológushoz menni nem szégyen, csak felesleges. Csaló pénzéhes rohadék mind! Barátokkal beszéld meg a dolgot vagy keress egy idegent. Olyat aki ingyen is vállal és nem csak kihasznál mint azok a féreg senkik.
5/14 anonim válasza:
Negyedik. Ne haragudj de pszichológusnak tanulok. Nem érzem magam féreg senkinek, a célom hogy jobbá tegyem mások életét és segítsek legyőzni a problémákat. Ne haragudj de egy teljes szakmát ítélsz el úgy hogy nem vagy benne jártas. Előbb olvass utána hogy miről beszél. Amúgy meg a pszichológusoknak is meg kell élniük valamiből, és dobpergés az a pénz :)
6/14 anonim válasza:
Jártas vagyok benne ne aggódj. Úgy ítélsz meg, hogy fogalmad sincs miben vagyok jártas. Látszik, hogy milyen ember vagy. Na ezekből lesznek a jó szakemberek?! Szánalmas.
7/14 anonim válasza:
Ja rendben bocsánat jártas vagy benne. Viszont nem jelentheted ki rám hogy szánalmas vagyok. Te gondolom végzett pszichológus vagy és pontosan tudod hogy milyen fontos ez a szakma és milyen szinten sok mentálisan nem egészséges ember van magyarországon, és sokan továbbra is gáznak gondolják hogy szakemberhez forduljanak, és ez a mai napig jelentős probléma. De ugye gondolom jobb ha egy kamasz tegyük fel az öngyilkos hajlamait mondjuk egy barátnak mondja el mint egy szakembernek aki kellő képpen tudni fogja ezt kezelni.
8/14 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de ha tényleg ennyire fontos ez a szakma és a képzett pszichológusok tényleg csak segíteni akarnak az embereken akkor miért nem teszik TB támogatottan? Miért kérnek érte gusztustalan összegeket?
9/14 anonim válasza:
A szánalmas szót teljesen jogosan írtam rád. Ugyanis te lehordtál engem, hogy egy egész szakmát ítélek el anélkül hogy bármi rálátásom lenne a témára.
Viszont te engem hordtál le, anélkül, hogy ismernél. Erre írtam, hogy szánalmas. Neked lehet láthatatlanban ítélni, de nekem nem? Érted már, mi volt a probléma vagy agyat nem sikerült venned apuci meg anyuci pénzén csak diplomát?
Ilyen undorító emberek lesznek pszichológusok, ezek nem érdemelnek egy forintot sem. ;)
10/14 anonim válasza:
Akkor tudjátok mit. Felőlám állapodjunk meg abban hogy nem fontos a szakma. Csaló rohadékok a pszichológusok, akik viccből ülnek az egyetemen. Mindenki tudja a mentális problémáit kezelni éppen ezért nem történt egy darab öngyilkosság már száz éve és egy ember sem bántalmazza magát és a világon senki sem deprssziós. Az összes pszichológus csak lehúzza az embereket elég ha egy baráttal beszéljük meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!