A mellkas tényleg képes "fájni" lelkifájdalomtól?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam régebben hogy elvileg szomorúbb gondolatok hatására képes az ember a mellkasában fájdalmat érezni. Ez tényleg igaz? Ez valami pszcihés dolog?nov. 2. 20:19
1/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon érdekes de kicsit nehezem hihető elsőre, szóval tényleg igaz?
nov. 2. 20:19
2/10 anonim válasza:
Megerősítem, bár nem is biztos, hogy a fájdalom a legjobb szó
3/10 A kérdező kommentje:
És gyakran érzel így?
nov. 2. 20:34
4/10 A kérdező kommentje:
Vagy ez ritka?
nov. 2. 20:35
5/10 anonim válasza:
Nem érzek ilyet, másoknál tapasztaltam, a környezetben
gyakoriság változó
6/10 anonim válasza:
Igen tud fájni....... A mentális problémák sok mindenre kihatnak. Olyan heves szívvseréseim vannak mert csalódtam, hogy szó szerint fáj....
7/10 anonim válasza:
Mostanában elég gyakran van nekem ilyen. Nem is mondanám fájdalomnak (mint pl. egy torokfájdalom), jobban inkább ilyen nyomó érzés, mintha valami a mellkasodon ülne. De ezt így nehéz leírni.
9/10 anonim válasza:
Igen 7-es jól írod..... 6os vagyok..... A lelki "fájdalom" kivetül a mellkasomra szívemre.... Baromi rossz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!