Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Arc/mellkas pirosodás stresszt...

Arc/mellkas pirosodás stressztől lehet?

Figyelt kérdés

1 hónapja kezdődött, mikor SBO-n kötöttem ki, mert elvörösödött a fejem.(nagyon) Nem találtak semmit. Azóta többször vettem észre, hogy a mellkasomon foltokban bepirosodik. Úgy tudom leírni, hogy nagy foltokban.. majd el is múlik akár 10 perc alatt.

Ez velem régebben nem fordult elő. Azóta van mióta egy lombik kezelésen àtestem. Fogalmam sincs van-e köze hozzá. De azóta sokkal több minden meglátszik a bőrömön azonnal.

Na ezek a pirosságok, legutóbb akkor jött ki, mikor nagyon sírtam, zokogtam egy bizonyos dolog miatt, és irtó piros lett a mellkasom. Akkor tutira a sírás vàltotta ki. Amint lenyugodtam, elmúlt.

Majd ezt követően, a főnökömékkel találkoztam, és izgultam, majd ezt vettem észre, megint kifoltosodott a mellkasom/nyakam.

Orvos vérnyomásnaplót kért. Közel 1 hónapja vezetem, és “tökéletes”

Ma ismét megjelent 2 alkalommal, de konkrétan épp talàn nem izgultam semmin. Amúgy belső stressz van rajtam nagyon, de akkor konkrétan nem éreztem semmi rosszat adott pillanatban.

Lehet, hogy a lombik hormon még mindig befolyásol?

Esetleg tényleg a stressz okoz ilyet?

2023. júl. 20. 23:53
 1/5 anonim válasza:
Nekem a nyakam és a mellkasom szokott hirtelen nagy stresszhelyzetben bepirosodni és van , hogy viszketnek is.Miután megnyugszok, fokozatosan kis idő alatt eltűnnek.
2023. júl. 21. 00:17
 2/5 A kérdező kommentje:

És neked esetleg a környezetednek is feltűnik? Nem apró pöttyök hanem nagyobb foltok?

Én nekem eddig ilyen nem volt.. ez a fura :(

2023. júl. 21. 00:23
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lombik miatt lehet. Az mikor volt? Ciklust feborítja, hormonokat szétbarmolja, van aki utána hónapokig szenved emiatt.
2023. júl. 21. 06:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Április és május eleje. Elég sok hormont kaptam. A ciklusom is csúszott tőle jó sokat. Rendben volt minden de az ovuláció 11 napot csúszott.
2023. júl. 21. 07:08
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor az simán lehet annak a hatása. Barátnőmnek a nyakán lett olyan a bőr, mint a smirgli, piros, mintha leégve lenne, reszelni lehetett volna vele, már jobb.
2023. júl. 21. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!