Angelo99 kérdése:
Miert gyötör nek a rossz gondolatok vagy meddig lesz?
Figyelt kérdés
Folyamatosan rossz gondolatok gyötörnek mi ha szo szerint elkepzelnem ki vagyok esve ablakon es eltörtek a labaim hogy kidobnak a múltban egy iras vegett .Tudom hülye seg de meg is.... mar eddzeni sem edzem olyan rossz gondolataim es eloerzetem van hogy közeleg veg amivel talan mar nem is lenne baj ha lefekudnek es ugy halnak meg nem máshogy.A halal körülményeitől tartok. Pedig meg sem akarnak meghalni hisz meg csak 32 vagyok.Koze lehet ahhoz hogy 2017 tol eletem legnagyobb ellensegenek sem kivanom amin keresztul mentem.Nem sajnaltatom magam de anyam is sokszor ugy beszel velem hogy kanasz a kutyajaval nem apamot meg meg sem emlitem az a sok sikanirozo szo rendesen reszketek belulrol.Most komolyan erdemes lenne elektrosokra menni ezert vagy mit tegyek?okt. 30. 22:48
1/10 anonim válasza:
Könyörgök: menjél már el egy pszichiáterhez! Meg klinikai szakpszichológusoz is egyúttal. Mit zagyválsz az elektrosokkról?
2/10 A kérdező kommentje:
Jarok
okt. 31. 10:24
4/10 A kérdező kommentje:
Igen eleg reg ota
okt. 31. 21:32
5/10 anonim válasza:
Mondod az orvosnak, hogy nem használ? Egy jó pszichológus kéne!
6/10 A kérdező kommentje:
Jah csak kis varosban nincs pszihologus nagyon
okt. 31. 22:10
7/10 anonim válasza:
Kifogás. Mintha nem tudnád, hogy 10-ből 9 pszichológus dolgozik online is.
8/10 A kérdező kommentje:
Jaj interneten??? Azt gondolod kellene beszelnem eggyel??
okt. 31. 22:22
9/10 anonim válasza:
Igen, ez pont pszichológusi hatáskör. Van benne diszfunkcionális család, szeretetlenség, szorongás, feldolgozatlan traumák.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz is
okt. 31. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!