Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális hogy 4...

Jeverezi kérdése:

Mennyire normális hogy 4 gyógyszert szedet velem a pszichiáterem?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok már 12 éve járok pszichiaterhez bulimiaval kezdődött aztán onbizalomhiany, depresszió, kenyszeresseg és kiegyensúlyozatlanság.

A mostani az ötödik kezeleoorvosom, már szedtem kb 15 féle gyógyszert, és mégsem vagyok boldog. Pszichológust javasol, viszont azok nem vállalnak el.

A diagnozisok most: F4290 Egyeb nem meghatarozott kenyszerbetegseg, F6030 Erzelmileg labilis szemelyisegzavar, F3160 Bipoláris Ffektiv zavar jelenleg kevert tünetek eszlelhetoek.

Gyógyszereim: Rivotril 2x0.5, brintellix 10mg, sertralin 100 mg, kventiax napi 1 tb 25 mg.

Illetve ezeke mennyire számítanak súlyos zavaroknak?

Köszönöm a segitseget

tegnapelőtt 17:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Magánban járok!
tegnapelőtt 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Szia, azt te érzed, hogy mennyire súlyos, én 5 féle gyógyszert szedek amiből 3 antipszichotikum.Skizoaffektív zavar a diagnózisom és sajnos kell ennyi gyógyszer, mert ennyivel tudok dolgozni. Biztos neked is kell ennyi, hogy viszonylag jól legyél. Bízz a pszichiáteredben.
tegnapelőtt 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Én is azt tanácsolom, hogy bízz az orvosban.
tegnapelőtt 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!