Antidepresszánsok, milyen mellékhatással jár ilyen szereknek a szedése, tényleg normálisan érzitek magatokat tőlük?
Kb 2-3 éve vettem magamon észre a depresszió első jeleit, először csak néha jött elő, utána egyre hosszabb időszakokban váltogatta egymást ez a kilátástalanság érzés és a normális tudatállapot, mostmár kb konstans rosszul érzem magam már néhány hónapja, van hogy csak fekszem az ágyban és semmit sem tudok csinálni, szenvedés a létezés
Demotivált vagyok, nincs kedvem semmihez, nehezebben tanulok, és úgy vettem észre hogy sokkal feledékenyebb is lettem..
Ez borzasztó hatással van a társas kapcsolataimra és a munkámra is..
Eljutottam arra a szintre hogy valamit muszáj lesz ezzel kezdeni mert nem tudok így az életben haladni semerre
Pszihológusra nem tudok kiadni tízezreket egyetlen óráért, így maradt a pszihiáter aki felír valamit és attól talán jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!