Gyógyszer szexuális mellékhatás ellen mit tegyek?
Sajnos egyes gyógyszereknek ez a mellékhatása, hogy csökken, vagy szinte meg is szűnik a libidó. Ha ezt, és így mondod a dokinak meg fogja érteni.
Mármint ez alatt azt értem, hogy mondd azt, a gyógyszer megszüntette a libidódat, és ez rontja a pszichés állapotodat. (ha szégyenled kimondani a szex szót, használd helyette az "akciózás" kifejezést, a doki így is megérti)
Bár értem, hogy szégyellsz beszélni a szexről, de a dokinak mindenképp tudnia kellene erről a tünetedről, és ha nem szólsz, te is rosszul jársz.
hat bocs nem azert en is szedek 4 fele gyogyszert, igaz egyik sem okoz libido gondot, inkabb mentalis aggressziot, sirast, agitaciot meg hasonlot nyomja el, mondjuk ugy 3/10 skalan mukodik ez a dolog ezzel a kombinacioval, dehat sokan ezt hivjak a "satan kevereknek" szoval nem irom le mi az.
Tudom hogy soha nem leszek jobban, orvos is bevallotta pszichiater, pszichologus is, mert rakerdeztem mi a "prognozis" akkor. Ez az egesz egy tevhit amit masoknak mondanak, de azert, hogy valamit mondjanak ezert azt mondjak "legyen remeny" - sajnos hogy kozolnom kellett. Hiszitiek vagy nem, rakjatok el ahova akarjatok.
Igen, ment. betegnek egesz eleteben kell gyogyszer, most mondok egy dolgot. Valaki panikbeteg, le akarja tenni a Xanaxot, onkenyesen leteszi, orvos tudta nelkul, oke, lemegy az elvonasi fazis. Vegul mi az eredmeny mit gondolnak? Visszajon az a regi allapot amiben volt, es ujra kell szednie. Ezt sosem ertettem, HA ez az egy gyogyszer a legjobb.
Parkapcsolatrol annyit, csurhe/birka csajokrol, emberekrol mondj le. Csak azok ertik meg, akik benne vannak, naluk keress. A tobbie birka alsobbrendu naplopo feregnek fog nezni ha kozlod veluk (igen nem mondjak ki, de ez van a fejukben nagyjabol ha mondjuk dolgozol es nem tudsz teljesiteni). Na jo 0.001/1 000 000 000 nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!