Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a legokosabb döntés ebben...

Mi a legokosabb döntés ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Pszichiátrián fekszem, közben most hétvégén kimenőn vagyok. Az a baj hogy nagyon rosszul érzem magam, kb egy hét alatt teljesen meg lett változtatva a gyógyszerelésem, 1 hét alatt a napi 3 mg Rivotrilt 1 mg - ra csökkentették, és holnap már csak 0,5 mg lesz. Nagyon szenvedek. Mit csináljak? Hogyan tudom ezeket a rossz érzéseket csillapítani? Rettegek a közösségtől, otthon se vagyok egyedül mivel egy pszichiátriai betegek lakhatása. Mi lesz velem?
okt. 26. 16:19
 1/7 A kérdező kommentje:
És már a hazaengedést tervezik, de azt mondták a hétvégéről teszik függővé
okt. 26. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
*hétvégétől
okt. 26. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Olvasd a bibliat vond el a figyelmed
okt. 26. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg hogy rosszul vagy. Túl nagy mennyiséget vontak meg a szervezetedtől és ezt rosszul tolerálod.
okt. 26. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszereket szedsz még? Vagy csak rivót?
okt. 26. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg Duloxetint, lamolepet, Rxultit, Ketileptet, a Rivotrilt teljesen elhagyják, holnap este már nem is fogom szedni
okt. 26. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Értem, köszi! És a többi gyógyszert is állították? Gondolom igen. Sok volt a rivotril, megértem, hogy most rossz, de ha a többiből emeltek vmit jobb így, nem jó túl sok nyugtatót szedni, engem is leszedtek a sok frontinról, már csak a legkissebb kiszerelést szedem, 0,25-ből reggel 1 este 2-t. Na meg ketileptet, reagilát, elontrilt, a lamolepet épp elhagytuk. Most szar de hozzászoksz!!! Csak pánikosoknak adnak sok benzót valamiért, összes többi esetben próbálják más gyógyszerekkel helyettesíteni, ez van.
okt. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!