Meddig húzódhat az adhd/ auti kivizsgálás, felnőttkorban, ha már sorra kerültem 1,5 év után? (állami szektor)
Tehát másfél év után sorra kerültem.
Hívtak egyszer június vége felé, es közölték hogy majd folytatjuk ősszel, mert a pszichológusoknak épp nyaralni muszáj. Mindezt édespofán röhögve, mikor én várom végre a diagnózisom vagy egy véleményt, hogy tudjak végre munkát vállalni, segélyből élek addig is. Súlyos koncentraciós zavaraim vannak, azert küldött a körzetis (mindez külföldön) kivizsgálásra.
Utána hívtak párszor szeptemberben, úgy éreztem végre megtudom mi a baj, alakulnak a dolgok, ha nem más kapok betegpénzt, ha valóban baj van.
Augusztusban azelőtt mailben kommunikáltak velem.
Utoljára szeptember 16 ikán hívtak vizsgálatra, beszélgetésre, azóta se kép se hang, se eredmény. Kérdeztem a pszichológust szeptember elején mikor voltam, hogy még hányszor kell menjek, nem másért, de a munkaügyi központ várja az eredményt, hogy tudják milyen munkák valók nekem.
Azt mondta meg legalább 2 szer fog hívni, valami tesztek is lesznek.
Viccesen hozzátette: majd még egy évig jársz ide. Utana kacagott, hogy viccelt. Persze neki telik mert van mit aprítania a tejbe, én szívok ugye.
Azóta anyámat is hívták kérdezték a gyerekkorom.
Az is megvolt.
Felhívtam a recepciót a kórháznál a részlegnél ahol vizsgálnak a recepciós utána nézett hogy egyelőre semmi újabb tervet nem lát a kompjúterben a nevem mellett, de szól a pszichológusnak, hogy hívjon vissza, vagy írjon mailt. Ez volt szerdán. Azóta semmi.
Azt hittem hogy október végéig lezárul az egész, de amilyen csend van most, szerintem ez elhúzódik jövő évre, idén már ebből semmi nem lesz, mert miért nyugodhatnék meg végre?
Szerintem remélik, hogy felakasztom magam, azért húzzák nyúzzák, hogy fulladjak bele a nehéz anyagi helyzetembe, amíg ők jól kibasznak velem!
Amúgy a statisztika ezt mondja, hogy az ilyen emberek mind én megdöglesztik magukat, a nagy várakozásokba, amíg végre segítséget kapnak, ami nem csoda! Látom pont ez a cél!
A várva várt segítség sose jön!
Azt mondta mindenki körülöttem (ismerősök) hogy egy ilyen vizsgálat RENGETEG időbe telik, tehát évek. Én azt hittem hogy a várakozás addig sok, amíg sorra kerülsz!
Mondom, hogy külföldön vagyok (írtam a kérdésben)
Amúgy nem szándékozom gyógyszerelni magam.
Miért gondolod, hogy nem kapok diagnózist? Mert nem vagyok értelmi fogyatékos?
Azért mert ha munkát kapok akkor meg tudom magyarázni, hogy milyen típusú segítség kell a munkaadótól hogy tudjam végezni a munkám. Lesz hivatalos papírom rá.
Nagyon agresszív paraszt vagy, es vad gyógyszerpárti! Szedjed te helyettem is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!