Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi idő mire elmúlik az...

Zacskofej2 kérdése:

Mennyi idő mire elmúlik az alkohol elvonási tünet?

Figyelt kérdés

Sajnos elég régóta iszok,de az utóbbi 2 hónapban nem volt nap,hogy ne igyak. Volt,hogy csak esténként megittam egy üveg bort,de volt hogy napokig megittam 7deci vodkat,szinte reggeltől estig. És nem szeretnék többet inni,mert már nem szeretem a hatását,inkább azért ittam hogy ne remegjek vagy eltudjak este aludni. Elkezdtem most frontint szedni amitől egyáltalán nincs semmilyen elvonási tünetem,jó a közérzetem és jókat is alszom. Ha 1-2 hétig szedem a nyugtatókat majd abba hagyom akkor nem fog újra előjönni az alkohol elvonás?

Elvonásom inkább remegésben,pánikrohamokban,alvászavarban jelentkezett és szorongtam nagyon.Pszichéssen egyáltalán nem volt elvonásom,egyáltalán nem sóvárogtam érte.

okt. 25. 01:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés, hogy jártál-e bármilyen szakinál, vagy dokinál? Mert önmagadban adagolni a "gyógyszert" meg menedzselni ezt elég nehéz lesz, de örülök ha elhatároztad, és szeretnéd, de érdemes lenne segítséget kérned mert biztos tanácsot csak egy hozzáértő tud adni, és ilyen esetekben egy alkohlizmus átcsaphat egy nyugtatófüggőségbe. Jobbulást kívánok, és javulást!
okt. 25. 03:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd meg az előző tanácsát, és menj orvoshoz, lehet, hogy a háziorvos is elég lesz. A Frontinnal vigyázni kell, nagyon hamar függőséget okoz!
okt. 27. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is az első támogatása miatt írok a hasznos jelzésen túl is, bizony: szakmai segítséget ne itt remélj!!!
okt. 28. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!