Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valakinek többször eszébe...

Ha valakinek többször eszébe jut az önsértés/öngyilkosság gondolata, akkor az előbb utóbb meg is teszi?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban gyakran vannak sötét gondolataim, általában naponta, kétnaponta eszembe szoktak ilyen gondolatok jutni, de elhessegetem őket.

Erről már beszéltem szakemberrel, nyilván nem készülök ilyesmit csinálni, mert félnék megtenni, valószínűleg nem vagyok ehhez bátor, de mikor mélyponton vagyok mindig ez jut eszembe.

Hogyan lehet ezeken a gondolatokon változtatni, hogy negatív helyzetben ne egyből ez jusson eszembe, mint megoldás?

okt. 21. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az esély rá.
okt. 21. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokszor gondolok az öngyilkosságra, régen is sokat gondoltam, de 40 fölött vagyok, és élek
okt. 21. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó, még élsz... de nem tudni senkinél sem meddig sajnos
nov. 7. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!