Lehet napi 2 kávétól az, hogy tiszta izgága nyugtalan vagyok?
Kérdés, hogy miről váltottál karobporra, ha savanyúnak ismerted meg azt, előző, hiszen maga a színtiszta kakaó sem édes, ahogy a karobpor is édesíthető bármivel.
Ettél már 100%-os csokoládét pl? Ízlett? Mert ha az nem, akkor ne csodálkozz, ha a karobport savanyúnak találod, illetve tán romlott volt, mert szerintem nem keserű, de én az étcsokoládét mindig is jobban szerettem a tejcsokinál vagy a fehércsokinál, a cukor elengedése meg egy másik téma, hogy hogy csapja be az ízérzékelést, szóval tán cukorfüggőséged miatt élted meg savanyúként, pedig nem az, illetve mennyiség függő: a fahéj is csíp, ha túl nagy mennyiségben fogyasztjuk, így a karobpor is fűszer, nem evőkanállal tisztán fogyasztandó, hanem ételhez (pl. kása vagy tejbegríz vagy ilyesmi) vagy italhoz akár csak forró vízben, tényleg akármivel édesítve is (cukor a függőknek, vagy méz, netán datolyaszirup vagy más kémiai édesítő), egy bögre forró vízbe szerintem egy kiskanálnyi mennyiségnél nem több, ha nem szoktál még hozzá az izéhez, de nem savanyú, illetve nem savanyúbb vagy keserűbb, mint a tiszta kakaó mindenmentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!