Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet napi 2 kávétól az, hogy...

Lehet napi 2 kávétól az, hogy tiszta izgága nyugtalan vagyok?

Figyelt kérdés
Még most is ahogy fekszek az ágyban még most is lóbálom a lábam. Úgy érzem magam mintha sosem lennék nyugodt. Mindig mehetnékem van de a célját nem tudom. Csak, hogy menjünk haladjunk mindig ezt érzem. Nem tudok nyugodtan megállni. Ha meg szimplán csak vásárolni megyünk a feleségemmel azt alig bírom ki. Semmi türelmem nincs.
okt. 20. 23:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy miről váltottál karobporra, ha savanyúnak ismerted meg azt, előző, hiszen maga a színtiszta kakaó sem édes, ahogy a karobpor is édesíthető bármivel.

Ettél már 100%-os csokoládét pl? Ízlett? Mert ha az nem, akkor ne csodálkozz, ha a karobport savanyúnak találod, illetve tán romlott volt, mert szerintem nem keserű, de én az étcsokoládét mindig is jobban szerettem a tejcsokinál vagy a fehércsokinál, a cukor elengedése meg egy másik téma, hogy hogy csapja be az ízérzékelést, szóval tán cukorfüggőséged miatt élted meg savanyúként, pedig nem az, illetve mennyiség függő: a fahéj is csíp, ha túl nagy mennyiségben fogyasztjuk, így a karobpor is fűszer, nem evőkanállal tisztán fogyasztandó, hanem ételhez (pl. kása vagy tejbegríz vagy ilyesmi) vagy italhoz akár csak forró vízben, tényleg akármivel édesítve is (cukor a függőknek, vagy méz, netán datolyaszirup vagy más kémiai édesítő), egy bögre forró vízbe szerintem egy kiskanálnyi mennyiségnél nem több, ha nem szoktál még hozzá az izéhez, de nem savanyú, illetve nem savanyúbb vagy keserűbb, mint a tiszta kakaó mindenmentesen.

okt. 26. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!