Ma lettem tizenhét. Utálom a születésnapomat?
Nekem is volt ilyen osztálytársam, bár igazából sosem derült ki, hogy miért utálja a születésnapját. Viszont nem is tudta, hogy mikor született annyira nem érdekelte soha.
Ez amúgy akkor derült ki, hogy azt sem tudja hogy mikor van, amikor orvosi vizsgálaton kérdezték, hogy hány éves.
A következő beszélgetés zajlott le:
Orvos: Hány éves vagy?
Osztálytársam: 16
Én: Nem 17 vagy?
Osztálytársam: Annyi leszek, de még nem vagyok.
Másik osztálytársam: Októberben volt a születésnapod, már március van.
Osztálytársam: Ja tényleg, akkor 17 éves vagyok, nem emlékeztem hogy mikor van a születésnapom.
Az orvos is csak furcsán nézett, utána az osztálytársam ellenőrizte a személyijét és konstatálta, hogy október 12-én töltötte a 17-et.
Egyébként egy jófej srác, jól is tanult, de volt neki ilyen "defektje". Ha tudod, hogy mikor születtél, akkor hozzá képest te szereted a születésnapod.
5: nekem is pont ma van október 19.
Meg mindenki másnak is ma van október 19.🤣🤣🤣
Én se szeretem, nem mintha utálnám csak meglennék nélküle.
A régi baráti körömben meglepetés bulikat szokat rendezni egymásnak nekem meg csak néha sütöttek sütit. Szóval nincs olyan akivel szívesen eggyütt tölteném ezt a napot, amitől különlegesnek érezném. Például egy legjobb barát aki komolyan venné. Úgy érzem nem is számítok senkinek se igazán és így ez a nap se számít nekem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!