Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek melyik gyakoribb:...

Szerintetek melyik gyakoribb: érzelmileg labilis vagy kiegyensúlyozott nő?

Figyelt kérdés

Kifejtem. Mindenkinek a saját tapasztalatára vagyok kíváncsi és a saját ismerősinek körére.

Gyakoribb az, hogy a nők könnyen stresszesek, érzelmesek, idegesek szomorúak féltékenyek lesznek stb. vagy gyakoribb, hogy jól bírják a stresszt és inkább az eszükre hallgatnak, nyugodtak maradnak?

Kíváncsi vagyok.

okt. 18. 20:28
 1/6 anonim válasza:
A labilis gyakoribb.
okt. 18. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen. Kb. hány % labilis és hány % kiegyensúlyozott nőt ismertek?

Nyilván ez egy spektrum és senki nem 100%ez vagy az, de mégis hajlanak valamilyen irányba. Én úgy vettem észre, 95% hamar felkapja a vizet, érzelmileg reaktív és/vagy (túl)érzékeny.

okt. 18. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Jézusom mint valami ovoda. Az ugye megvan, hogy a nőknek minden hónapban ciklikusan változik a hormonháztartásuk, a férfiakkal ellentétben? Utána meg jön a menopauza iszonyu nagy káoszos löketekkel, szóval igen ez van, és el kellene fogadni, hogy ez létezeik, szóval természetes, hogy nem kiegyensúlyozottak, így működik a biosz. Ez nem őrület.

Amúgy meg nem reprezentatív a mintád és az enyém sem, szóval nem mondok százalékokaz.

okt. 19. 00:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok én is.:) Zavar, hogy nem találok olyan barátokat, akik szintén logikára és nem érzelmekre támaszkodnak. A havi ciklus nincs rám erős hatással, szerintem ez általában csak egy kifogás a karakterhibákra..
okt. 19. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

nehez kerdes. valoban labilis egy reszben most sajnos jonnom kell a menzesszel, mert alapbol hormonalis valtozast okoz kinel igy meg hogy. Ez mar nem stabil ha hosszutavon nezzuk.

Konnyen stresszesek, erzelmesek, idegesebbek, en egyebkent pont ellenkezojere gondolnek. Miert van majdnem nemtom 10x ha nem tobb ferfi alkoholista az utcan. Not is latok de nem annyit.

A stresszt megint hosszu tavon nem hiszem, hogy jol birjak. De egyik nem sem szerintem. Meg milyen stressz. Viszont a nok jobbak kommunikacioban azt tudom tehat ha ezen a teren vagyunk akkor valoban igazak az allitasaid egy resze, hogy most nem tekerek vissza de racionalisan gondolkodik, stabil, "elore kikepzett" meg ilyenek.

okt. 19. 07:00
 6/6 anonim válasza:

Sajnos a labilis...

Szeretethiany, es a sok munka áldozatai...

nov. 10. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!