Ha hozzá vagyok szokva a frontinhoz és egyre többet kell feliratni helyeken ahol eddig vállalták de már túl sok és nem írhatnak többet,és szar.ul vagyok nélküle,több kórházból,elzavartak,sehol sem felírni,sehol ajánlani helyet.Ennyi a 'nem ellátás"?
A helyileg illetékes is a saját játékosait veszi fel és ahol esetleg kezelt korábban,semmi kísérletet nem tesz.
Tehát jelenleg senki nem írja ki a frontint ha sürgős és frontinos a beteg,nem adnak,nem nemhogy engem is felvettek volva mert elfogyott és bevisznek kórházba és elkezdik a segítéget a kórházban,de elhajtottak...gyógyszert kell mostmár venni hogy ne haljunk meg?
A pszichiáterek nem segítenek,nem akarnak belenyúlni a területileg illetékes "szakember"munkájába aki önmagától nem ír gyógyszert és nem javítja az állapotomat.Korrábban már találkoztunk és flegma,kinevető.
Fel lehet őt jelenteni?
Ha területileg illetékes pszichiátria nem képes mondjuk 2 hónapra 1mg 90 szemes frontint felírni az az én hibám?Mert már ennyire van szükség."nem írok fel többet mert tolerencia alakul ki"ezt tudom mert már kialakult.ha elfogy a gyógyszer mit lehetne csinálni mert nem írnak senhol
2-es hozzászóló!
ugyanúgy kapok mindkettőt de mégis kell szednem sok frontint,hogy higgadt legyek és tudjam vinni a napjaimat.
A Nyírőből kirúgtak,az illetékes hely és a nem illetékes hely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!