Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik, ha indokolatlanul...

Mi történik, ha indokolatlanul hangulatstabilizálót szedek?

Figyelt kérdés

Felkerestem egy magán pszichiátert azzal, hogy azt gondolom, hogy bipoláris zavarom van. Akkor gyógyszert akartam, ezért eltúloztam mindent, amit mondtam neki és fel is írta a hangulatstabilizálót, amit szedek és nem változott semmi.

Abból mi lehet, ha nem is vagyok biopoláris és úgy szedem a gyógyszert? Azt érzem, hogy 2,5 hónap szedés után már 4 kiló felugrott sajnos.

okt. 18. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit irt fel a doki?
okt. 18. 17:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Depakine Chrono 500 mg először 2x1 tablettát, aztán visszahívott egy hónap múlva és pont keveset aludtam vagy minden bajom volt és felemelte 2x2 tablettára.

Most úgy érzem, hogy nincs semmi gond, nem vagyok se lent, se fent, hanem ott, ahol lennem kell. Ezért gondolom, hogy lehet csak eltúloztam akkor kicsit, mert azt akartam, hogy biztosan írjon fel valamit, mert attól vártam, hogy jobb legyen.

Majd legközelebb csak december elejére hívott vissza.

okt. 18. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bajod nem lesz.
okt. 18. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi! És nem lehet, hogy attól vagy jobban?

Amúgy nem biztos, hogy bipoláris vagy csak mert van olyasmi tüneted.

És a pszichiáternek meg észre kell vennie ha túlzásba esel.

okt. 18. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Lehet. Csak nekem az volt fura az egészben, hogy amikor megemelte 2x2 tablettára, utána kb. 2 héttel lettem jól. De nem úgy jól, hogy elkezdenék a buszon idegenekkel beszélgetni vagy elmennék vásárolni felesleges dolgokat, megcsalnám a párom.. hanem csak szimplán nem pörgök túl és levert sem vagyok.

Es elvileg 4 nap alatt éri el azt a plazmaszintet, ahol már hatásos, nem 2 hét alatt.

Azt mondta a pszichiáter, hogy még egy pár hónapig indokoltnak látja a szedését, de kíváncsi vagyok, hogy mi történik, ha esetleg csökkentjük, elhagyjuk, ha ő is jónak látja.

okt. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!