Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen lobbanékony?

Miért vagyok ilyen lobbanékony?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már nagyon régóta ilyennek érzem magam csak mostanában kezdett nagyon zavarni. Nagyon hamar felidegeskedek a legapróbb dolgokon is. Ha tesóm csak hozzám szól már rögtön támadva flegmán válaszolok (pedig nem akarok és ez rögtön eszembe is jut, próbálok nyugodtan beszélni utána de még két szó és megint ideges vagyok. (Nincs semmi bajom vele, a kapcsolatunk jó lenne ha én nem csinálnék így)). És az a baj hogy mindennel így van. Régen sokat játszottam mindenfele jatekkal akkor nem volt ilyen baj. Mostanában meg már nem tudok leülni játszani semmit mert olyannyira fel tud baszni 5 perc alatt akármilyen játék legyen szó a legapróbb hibáról amit elkövetek és már annyira ideges vagyok, hogy ordítok a játékra.

Társaságban nincs eféle problémám. Akkor inkább az van, hogy túl “lassú” vagyok. Tehát lassabban beszélek de folyamatosan. Mindenki azt mondja, hogy miért vagyok ilyen laza pedig én nem érzem így de mégis mindenki ezt mondja. Az egyik haver azt mondta, hogy valami idegrendszeri problémám lehet azért vagyok lassabb mint más. Ha tényleg ilyen problémám van azt lehet kezelni gyógyszerek nélkűl? Plusz infó: feledekeny vagyok es szetszort, lusta, ja és mindent túlgondolok (olyan szinten, hogy egesz nap stresszelek rajta).

okt. 14. 12:55
 1/5 Anton Chigurh ***** válasza:
100%

Magamra ismertem a leírásodban, kedves kérdező!

Sajnos én sem tudom, mi okozhatja ezt, de nálam a kialvatlanságra és a rendszertelen kajálásra gyanakszom, lehet nálad is hasonló a gond...

okt. 14. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok dolog lehet, adhd jutott eszembe (inkább add, hiperaktivitás nélkül) és nekem a pajzsmirigy túlműködés volt hasonló.
okt. 14. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ki. Nálam sajnos a stressz és kimerültség ami miatt ennyire lobbanékony vagyok. Próbálok türelmes lenni, de az sem megy.
okt. 14. 13:12
 4/5 Anton Chigurh ***** válasza:
100%

Néha azon kapom magam, hogy nagyon zavar, hogy a szavamba vágnak, de aztán rájövök: azért vághatnak a szavamba, mert lassabban beszélek mint a többiek.

Furcsa...

okt. 14. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesen leírtad hogy érzem magam mostanában.
okt. 14. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!