Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék meghalni, annyira...

Szeretnék meghalni, annyira szerencsétlen vagyok. Akinek köztetek van ilyen gondolata többször mit tesz?

Figyelt kérdés
Házas vagyok, de soha nem lesz gyerekem. A fèrjem és közöttem 25 év a korkülönbség. Úgy érzem az összes pénzem, ami van azt felemészti. Évek óta őt tartom el, de az ő házában élek. Egyedül vagyok. Ha bárki kérdezné nem megyek pszichológushoz. A barátnőmmel csak telefonon tartom a kapcsolatot, mert két gyereke van. A férjemnek van egy ri,anc lànya.. műmell, műszáj stb stb. Szóval drága lotyó, költ magàra rendesen a szépészeti dolgokra. Most kitalálta, hogy a fèrjem finanszírozza őt pedig ő is dolgozik. Ha ezt szóvá tenném, ku..va nagy veszekedés lenne megint.. miért van az, hogy a kvák érvényesülnek? Én egész életemben tanultam, dolgoztam mègsem vagyok boldog. Semmi nem jön össze. Màr elfáradtam.

okt. 13. 14:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam semmit a szüleimtől, nem is szerettek. Ha ennyi törődést kaptam volna. Akkor biztos nem úgy hívtam volna az anyámat, hogy seg.lyuk. Mint ahogy ez a nő teszi. Pedig a slyuk anyja szerzett neki olyan munkát, ahol kb 600 ezret keres.
okt. 13. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Azert manapság már nem ritkaság ám, hogy valakinek nincs gyereke. Nyugatabbra meg még gyakoribb. Persze nem rossz dolog a család ha klappol minden. De nem feltétlenül attól leszel boldog. Eleg sok boldogtalan családos is van ám. Első lépésként én keresnek valami olyan elfoglaltságot, hobbit amit szeretsz csinálni.
okt. 13. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg A titok című filmet, ha bírod akkor többször is, hogy az agyadba vésődjön ami benne van. Van róla könyv is, címe: A titok

[link]

okt. 13. 18:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességeteket. Most is sírva, remegve írok...
okt. 13. 18:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Ha félek akkor remegek...
okt. 13. 18:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Most azért veszett velem össze, mert nem mosogattam el...
 17/18 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
 18/18 A kérdező kommentje:
Keresek albérletet, de kb 200 000 körül van, nagyon drága nekem.
okt. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!