Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék meghalni, annyira...

Szeretnék meghalni, annyira szerencsétlen vagyok. Akinek köztetek van ilyen gondolata többször mit tesz?

Figyelt kérdés
Házas vagyok, de soha nem lesz gyerekem. A fèrjem és közöttem 25 év a korkülönbség. Úgy érzem az összes pénzem, ami van azt felemészti. Évek óta őt tartom el, de az ő házában élek. Egyedül vagyok. Ha bárki kérdezné nem megyek pszichológushoz. A barátnőmmel csak telefonon tartom a kapcsolatot, mert két gyereke van. A férjemnek van egy ri,anc lànya.. műmell, műszáj stb stb. Szóval drága lotyó, költ magàra rendesen a szépészeti dolgokra. Most kitalálta, hogy a fèrjem finanszírozza őt pedig ő is dolgozik. Ha ezt szóvá tenném, ku..va nagy veszekedés lenne megint.. miért van az, hogy a kvák érvényesülnek? Én egész életemben tanultam, dolgoztam mègsem vagyok boldog. Semmi nem jön össze. Màr elfáradtam.

okt. 13. 14:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem tudz elkoltozni? Akár család, barátok, rokonok?
okt. 13. 14:49
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Meghal
okt. 13. 14:53
 3/18 A kérdező kommentje:
Nincs csalàdom. Mi segít? Igyak?
okt. 13. 14:57
 4/18 A kérdező kommentje:
Valami gyógyszer?
okt. 13. 14:59
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem segít, csak rosszabb lesz. Merre laksz? Ha pszichológus nem is, csaladsegito szoba jöhet?

Van felretett pénzed kilepni a házasságból?

okt. 13. 15:01
 6/18 A kérdező kommentje:
Ezt a kvát is nekem kellene eltartanom, hogy legyen pénz bulira, műszempillára, mükörömre, külföldi nyaralásra. Én a férjemmel sehol nem voltam.
okt. 13. 15:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Marmint a pia, q gyogyszer is csak akkor, ha mellette van terápia is, és ha közben dolgozol, hogy megoldodjon a helyzet.
okt. 13. 15:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Keress egy másik pasit, és válj el! Biztos találsz magadhoz való férfit aki megbecsül, korban jobban illik hozzád, és nem használ ki. Keress egy albérletet, keress barátokat, keress egy párt.
okt. 13. 15:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Vagy ezek ellenére is szereted a férjed? 🤔
okt. 13. 15:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, de mindig veszekedésünk a lánya miatt volt. Ő pedig isteníti a lányát. A mi életünk viszont monoton, unalmas... telik az idő, de a bor fogy...
okt. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!