Szeretnék meghalni, annyira szerencsétlen vagyok. Akinek köztetek van ilyen gondolata többször mit tesz?
Figyelt kérdés
Házas vagyok, de soha nem lesz gyerekem. A fèrjem és közöttem 25 év a korkülönbség. Úgy érzem az összes pénzem, ami van azt felemészti. Évek óta őt tartom el, de az ő házában élek. Egyedül vagyok. Ha bárki kérdezné nem megyek pszichológushoz. A barátnőmmel csak telefonon tartom a kapcsolatot, mert két gyereke van. A férjemnek van egy ri,anc lànya.. műmell, műszáj stb stb. Szóval drága lotyó, költ magàra rendesen a szépészeti dolgokra. Most kitalálta, hogy a fèrjem finanszírozza őt pedig ő is dolgozik. Ha ezt szóvá tenném, ku..va nagy veszekedés lenne megint.. miért van az, hogy a kvák érvényesülnek? Én egész életemben tanultam, dolgoztam mègsem vagyok boldog. Semmi nem jön össze. Màr elfáradtam.okt. 13. 14:43
1/18 anonim válasza:
Nem tudz elkoltozni? Akár család, barátok, rokonok?
3/18 A kérdező kommentje:
Nincs csalàdom. Mi segít? Igyak?
okt. 13. 14:57
4/18 A kérdező kommentje:
Valami gyógyszer?
okt. 13. 14:59
5/18 anonim válasza:
Nem segít, csak rosszabb lesz. Merre laksz? Ha pszichológus nem is, csaladsegito szoba jöhet?
Van felretett pénzed kilepni a házasságból?
6/18 A kérdező kommentje:
Ezt a kvát is nekem kellene eltartanom, hogy legyen pénz bulira, műszempillára, mükörömre, külföldi nyaralásra. Én a férjemmel sehol nem voltam.
okt. 13. 15:01
7/18 anonim válasza:
Marmint a pia, q gyogyszer is csak akkor, ha mellette van terápia is, és ha közben dolgozol, hogy megoldodjon a helyzet.
8/18 anonim válasza:
Keress egy másik pasit, és válj el! Biztos találsz magadhoz való férfit aki megbecsül, korban jobban illik hozzád, és nem használ ki. Keress egy albérletet, keress barátokat, keress egy párt.
9/18 anonim válasza:
Vagy ezek ellenére is szereted a férjed? 🤔
10/18 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, de mindig veszekedésünk a lánya miatt volt. Ő pedig isteníti a lányát. A mi életünk viszont monoton, unalmas... telik az idő, de a bor fogy...
okt. 13. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!