Mi okozhatta a kézremegést? Mit tudnék tenni, hogy ilyen ne történjen többet?
Egy barátomnak és magamnak vettem 1-1 kávét az egyetemi italautomatából, miközben tömve volt körülöttem az aula. A második pohár kivételénél enyhén remegni kezdett a kezem, de az talán még nem volt túlzottan észrevehető. Azonban, onnan elsétálva, ez olyan erősre váltott, hogy megijedtem, ami miatt tovább romlott az egész, és már úgy remegett, hogy lötyögött ki belőlük az ital.
El nem tudom mondani, mennyire ijesztő volt látni. Gyorsan egy közeli asztalra raktam a cuccokat, de még úgy is pánikoltam, mert ilyen erős kézremegés azelőtt sosem volt még! Ami rosszabb, hogy könyökig terjedt az egész. Irányítani sem tudtam, csak néztem tehetetlenül, ahogy úgy remeg a kezem, akár egy eszelősnek :( Elnézést a hasonlatért. Fújtam párat, amikor úgy éreztem, megállt, felvettem mindent, de újra előjött. Végül le kellett ülnöm és várni egy kicsit, csak úgy tudtam utána rendesen folytatni mindent.
Olyan volt már, párszor, hogy rendezvényekkor, vagy étteremben ülve az elején picit remegett a kezem evés, vagy ivás közben, de sosem lett belőle olyan helyzet, mint itt, a leírtaknál. És ott ráadásul hamar el is múlt.
Ez pánikroham lehetett? Vagy valamilyen szorongási-roham? Mit tudnék tenni, hogy ilyen ne forduljon elő többet?
Komolyan nagyon megrémisztett ez az egész, és senkinek nem mertem elmondani, mi történt, szóval sokat jelentene, ha nem sértegető, gúnyolódó, hanem segítő szándékú válaszokat kapnék. Ezeket köszönöm szépen előre is!
(huszonéves lány vagyok)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azt meg főleg, hogy segítő szándékkal jöttek.
Ebből, sajnos, sanszos, hogy neurológus lesz, mivel azóta többször is volt ilyen, bár azért közel sem olyan durvák, mint a kérdésben leírt esetnél. Bár... Stressz is több volt az utóbb időben, komfortzónán kiívül is sokat voltam, meg a kollégiumban aludni sem sikerül eleget és/vagy jól a legtöbb esetben. Szóval lehet, hogy "csak" a stressz, meg az alváshiány okozta ezt.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!