Szorongásra utaló jelek?
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi lehet velem?
16 éves lány vagyok, kb 2-3 éve tapasztalom ezeket a tüneteket.
Tehát mindig is nagyon visszahúzódó voltam de ez nem akadályozott eddig semmiben sem. Jó pár éve (5-6) észre vettem hogy a kezem remeg igazából nem fordítottam rá túl nagy hangsúlyt mert nem zavart azonban 2-3 éve ez is felerősödött, például iskolában dolgozat közben nem tudok írni (többször is előfordult) mert annyira remeg a kezem hogy nem lehet egy szót sem kiolvasni. Egyébként ez a kézremegés nem csak ilyenkor van hanem úgy általában mindig csak van amikor kevésbé viszont akkor is simán észrevehető és az osztálytársaim már nagyon sokszor megjegyezték. A másik gondom az az hogy ugye busszal járok iskolába és amikor megpróbálok zenét hallgatni (miután bedugom a fülem mindig le ellenőrzöm hogy lehet-e hallani valamit a zenéből mert nem akarom), de ez nem megy mert amint bedugom a fülem (csak az egyiket szoktam) elkezdem szabálytalanul venni a levegőt vagy néha arra leszek figyelmes hogy vissza tartom mert félek hogy hangosan veszem. Aztán nem merem beleélni magam a zenébe mert attól félek hogy elkezdem dúdolni ezzel is magamra vonnám a figyelmet. Nagyobb városban ez nem mindig jelenik meg, de ahol élek az egy kis város és mindenki ismer mindekit és itt egyből megjelenik. Mi lehet ez?
öh.
Arra tippelnék, hogy 16 vagy és nem nőtt be a fejed lágya.
De a helyedben elbeszélgetnék az iskola pszichológussal. Valószínűleg ő megnyugtatóbb választ fog adni.
Szerintem nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!