Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napi 2mg xanaxot mennyire...

Napi 2mg xanaxot mennyire egyszerű elhagyni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lesz egyszerű főleg hogy évek óta szedek ennyit,mit javasoltok?Ti mennyit szedtek naponta belőle?
okt. 12. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Én este fél mg- ot szedek az sr- ből, egy hétig nem aludtam, mikor le akartam tenni, aztán feladtam

Szóval nekem a felet se sikerült.

okt. 12. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

Nem egyszerű.

Elvonási tüneteid lesznek.

Keményebb, mint bármely illegális, addikciót okozó drog esetén.

Talán még az alkoholról is "könnyebb" lejönni.

- Aludni, enni, nem fogsz

- Izomrángások, görcseid lesznek (mellkas/végtagok)

- Pánikrohamok folyamatosan

- Hányinger, hányás alap

- Ájulás, epilepsziás rohamod is lehet, főleg ha elvágolag, hirtelen nagy dózist csökkentessz.

Próbát megér, nekem nem sikerült.

Az alprazolam (XANAX,FRONTIN,STB.) lényegében egy receptre kiváltható

függősséget okozó drog.

okt. 13. 00:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen de másképp nem lehet kezelni némelyik betegséget és mudzak szedni.
okt. 13. 07:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Muszáj*
okt. 13. 07:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már csak orvosi segítséggel próbáld, de megértelek, van, hogy más nincs. Azért jó lenne ha tudnád csökkenteni, nagyon lassan szabad.
okt. 13. 09:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Orvos azt mondta nem számít hatalmas mennyisegnek ez
okt. 13. 10:02
 7/14 anonim ***** válasza:

2

Fold nem robban fel?

okt. 13. 10:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Vannak akik ennek többszöröset.szedik
okt. 13. 10:08
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Ja ha ezzel vigasztalod magad....amúgy az orvosoknak semmi sem drága, nem az övék lesz a következmény.
okt. 13. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

antidepresszansrol talan megnehezebb lejonni... mondjuk az fajtatol fugg meg ahogy xanaxnal, dozistol is.

2mg xanax az lofutty. 2mg sr... az egyebkent ~0.7mg csak szepen egy 8 - 10 oran at elosztva egyenletesen. Aki errol nem tudott lejonni az placebo. Es aki mar felezgeti a 0.0625-ig mar es azt mondja nem bir aludni, remeg es gorcsol a hasa, az mar olyan durva placebo, hogy szedje vissza 0.5mg-ra minimum, vagy ha ennyire be van fosva akkor hydroxizinet/diazepam/chlordiazepoxide, de komolyan. En hagytam el 1mg-ot magamtol mert szekrekedesem lett, sok volt. 1mg-ot lehagytam 4mg-rol, igy mar csak 3mg-ot szedek. Teljesen oke vagyok, semmit nem ereztem a lejovetelrol. Ma sem erzek. Pszichiaterem is csak annyit mondott tegye akkor le, mert volt idoszak amikor mar nem kellett.

Csak allergias lettem egy antidep.-ra, aztan hat vissza kellett terni erre arra, nem jottek be, akkor jott a Xanax, nincs semmi mellekhatasa ha elered a szintet, nem fogsz fuggoje lenni olyan ertelemben, hogy tobbet tobbet tobbet tobbet mert az ilyen az euforiat keresi, amit eloszor erzett nagy nyugalom mert kotodik a striatumban dopamine receptorokra, igy nem a terapeutikus hatast akarjak. Itthon olyan zartfejuek az emberek.. megalljak "benzo" "agysejtpusztito!!", nyugatra meg antidepresszans mellett vegig hasznaljak mint adjunkt gyogyszer.

Aki keresi az euforiat az keressen mast, aki "stabil" akar maradni pszichesen vagy akar pszichotikusan, es nem tobbet, keresve az euforiat, az szedheti, ha le akarja tenni, tegye. Ez a hires epilepszia oszinten senkitol nem tapasztaltam, max az alkolohistaktol. Sima benzodiazepinesektol maximum lejoveteli szorongas. De meg kulfoldi forumon sem.

okt. 13. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!