Olyan idegesítő, hogy pont azzal tiszteletlenek, lerázók, bunkók többnyire az emberek, akik kedvesek. Ez hogy van?
en is eszrevettem, azert mert a legtobb ember szerintem azert mert csak valami ropke dolog kell ami igazabol nem fontos, esetleg leszarjak csak legyenek tul rajta, aztan annyi, hogy "koszi szia" vagy megjobb "szia!!", pedig ez nekem joszandekbol meg idobe kerult, szinten joszandekbol, holott teljesen mast is csinalhattam volna. Ez ilyen kihasznalas alapu dolog. Te tudod elkeri az idodet meg tudasod, cserebe neki semmibe nem kerul csak "tudsz segiteni?". Plusz vannak olyanok akik ugymond "keresik az igazit" ilyennel, vagy jatszanak, es aki szimpi vagy nekik tetszik azt leszolitjak es beindul egy beszelgetes.
Ha csak tudas kell vagy valami valodi segitseg akkor van kihasznalas meg lerazas stb
Ha nem kell tudas vagy alig, de van egy srac vagy csaj akkor igy lehet kezdemenyezni, ami valljuk be egy teljesen normalis megkozelites egyebkent. Ha nem tetszel neki akkor lehet segit, o aldozza fel az idejet esetleg ha van, vagy mondja, hogy ennyit tud segiteni de mennie kell.
Most csak egy analogia volt, sok mindenre ervenyes ez.
Nagyon sokszor otthon, családon belül is van egy ilyesféle működés. Ha kedves mondjuk a feleség,a férj kevésbé értékeli, a kisujjat sem mozdítja érte, hisz látja, hogy jól elvan az asszony így is.
Vagy barátságnal is figyeltem már, hogy ha elismerjuk a másikat, érdeklődők vagyunk a dolgai iránt pont akkor sz@r le, holott mennyire kedves dolog, ha valakit őszintén érdeklunk, na persze nem túlzásba esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!