Milyen mentális betegsége lehet ennek a 16 éves fiúnak? 17/L
Ez egy jó tanulólecke volt neked (bocs, hogy ezt mondom), jól demonstrálja azt, hogy online térben kevés az őszinte ember...
Próbálj a való világban barátkozni.
Vannak olyanok akiknek ez az alap hogy megpróbálja minél jobban sajnáltatni magát ez több szintre mehet, füllent egy kicsit vagy egyenesen hazudik dolgokról, vele minden megtörtént ami mással csak rosszabban vagy hát a te esetedben mivel nem történt vele igazán semmi másoktól veszi el az ötleteket mik történtek vele és hogy hogyan érez. Valószínű amit el is mondott magáról valaki mástól szedte.
Én is picit rosszul állok lelkileg, mert történt egy pár dolog a múltamban szóval, ha szeretnél valakivel beszélgetni írj nyugodtan ^^ (Inkább szeretek másokat meghallgatni szóval nem fogom nyomni a bajaimat a tiéd fölé/elé)
Ilyen emberrel ne barátkozz. Ha szembesíted vele mindent elkövet hogy megmutassa hazudsz, de nem ő. Az ilyen ember beteg.
Kerüld el mert tönkre tesz. Lehet ezt ő úgy éli meg hogy amúgy jót tesz veled.
Vannak emberek akik szándékosan vagy nem szándékosan de akkor érzik kicsit jól magukat ha ártanak másoknak. Soha se boldogok, de őket ez élteti. Szakítsd meg vele a kapcsolatot ha nem akarod hogy tönkretegyen.
Még annyit hogy bármilyen tulajdonságomról beszélek neki, már rögtön ugyanazok a tulajdonságai vannak neki is.
És egyszer rákérdeztem hogy miért ismételi meg amit egyszer én mondtam neki, errefel azt válaszolta hogy így fordítva igazabb.
18:17
Igen, minden szavamat kifordítja hogy végül neki legyen igaza és végül én legyek a hazug.
Talán tényleg jobb lenne ha megszakítanám vele a kapcsolatot.
Élőben az ember nagyon máshogy kommunikál.
Neten jobban elengedi magát, és ha kicsit is fura a stílusa arra rátesz egy lapáttal, pedig lehet élőben egy normális embernek tartanád. Következmények nélkül átszakadnak a gátak.
Manipulál, a semmiért. Neki így jó. Azzal em foglalkozik hogy neked jó -e bármi. Nem tartozik az érdekei közé. Narcisztikus jelleg. Ezek az emberek érdek emberek. Nekik a barátnő is érdek, az az érdeke hogy megfeleljen a társadalmi elvárásnak és gyereke legyen pont. Nagyon óvatosan az ilyen emberekkel. Arra születtek hogy mások életét megnyomorítsák.
Óvatosan és ésszel. Ha neked nem jó akkor engedd el.
Szerintem akkor jó 2 ember között a kapcsolat ha mindegyiküknek jó, Mindegy hogy milyen neműek vagy baráti vagy több. Ha segítség kell segít, és nem elérhetetlenné válik meg hárít. A halott virágot ne öntözd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!