Meddig tarthat a szédülés ?
Az van, hogy már lassan két hete szédülök 0-24 ben, van mikor kevésbé van mikor nagyon .
Pánikrohamom volt és azóta áll fent ez a dolog , laborban voltam minden rendben van.
Csak kicsit idegesítő és zavar illetve idegesít, hogy nem tudom meddig fog tartani.
Vérnyomásom rendben van, cukorbeteg sem vagyok.
Ennyibol nem lehet kizarni teljesen azt, hogy milyen eredetu a szedules. Ful-orr-gegesznel voltal? Neuorologia?
Nekem is van neha sajnos panikrohamom, soha nem szedultem utana hetekig.
Lehet el kellene néznem , kérek beutalót.
Szóval akkor kiválthat ilyen hosszú szédülést a stressz is? Pedig nem érzem magam annak :/ .
Hmm, csak azért fura , mert tényleg nem érzem magam se stresszesnek se depressziósnak, bár volt panikrohamom meg utána elég furán éreztem magam, de mostmár úgy érzem ilyen terén jól vagyok .
Aztán lehet csak én érzem így a tudatom meg stresszel valamin , pl hogy nem találok melot már egy jó ideje , de ugye most úgy érzem , hogy az se idegesít meg zavar mint pár hete .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!