Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig tarthat a szédülés ?

Meddig tarthat a szédülés ?

Figyelt kérdés

Az van, hogy már lassan két hete szédülök 0-24 ben, van mikor kevésbé van mikor nagyon .

Pánikrohamom volt és azóta áll fent ez a dolog , laborban voltam minden rendben van.

Csak kicsit idegesítő és zavar illetve idegesít, hogy nem tudom meddig fog tartani.

Vérnyomásom rendben van, cukorbeteg sem vagyok.

2021. febr. 3. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennyibol nem lehet kizarni teljesen azt, hogy milyen eredetu a szedules. Ful-orr-gegesznel voltal? Neuorologia?

Nekem is van neha sajnos panikrohamom, soha nem szedultem utana hetekig.

2021. febr. 3. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
A fül-orr-gégészt ajánlom én is.
2021. febr. 3. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem aznap kezdődött,Dec 29 én mikor, a 6,4es horvát földrengés volt és itt átéltük a x. Emeleten. Jobbra balra dőlt az épület,egy percig sikitoztam,mert azt hittem rankdol és meghalunk mind :(. A múlt héten múlt el a szédülés. Hogy szorongásos eredetű ,vagy belső fül ,azt nem tudom. Okozhatta mindkettő,de inkább lelki. Nekem máskor is volt 4-6 hétig tartó szedelges lelki alapon.
2021. febr. 3. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Lehet el kellene néznem , kérek beutalót.

Szóval akkor kiválthat ilyen hosszú szédülést a stressz is? Pedig nem érzem magam annak :/ .

2021. febr. 3. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,evszak valtas is okozhat,front . Én már voltam neurológian kétszer ,és két koponya mri n. Vírus fertőzés is okozhatja.
2021. febr. 3. 16:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Hmm, csak azért fura , mert tényleg nem érzem magam se stresszesnek se depressziósnak, bár volt panikrohamom meg utána elég furán éreztem magam, de mostmár úgy érzem ilyen terén jól vagyok .

Aztán lehet csak én érzem így a tudatom meg stresszel valamin , pl hogy nem találok melot már egy jó ideje , de ugye most úgy érzem , hogy az se idegesít meg zavar mint pár hete .

2021. febr. 3. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
En se éreztem konkrét stresszt. Csak panikroham,meg a hetekig tarto szedelgest.
2021. febr. 4. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mély levegő, pánikrohamban a zihálástól el is ájulhatsz, ha nem megy próbálkozz gyógyteakeverékekkel vagy orbáncfűvel, nyugtató hatásúak
2021. febr. 4. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!