Mi lehetett a jó abban egy pszichológusnőnek, hogy egy rendkívül elhanyagolt utcalányt látogattam?
Jóvan, félig elolvastam.
Ha neked ez jó, akkor csináld,de miért nem válogatsz?Ezt felejtsd el és keress másik kurvát.
Ha már az Úrra hivatkoztál, akkor tudnod kell, hogy az Úr biztosan nem ilyen moslék nővel akart látni és szomorú volt azért amit a lelkeddel és a testeddel tettél.
A pszichológusnő pedig egy aljas és perverz kerítő volt,akármennyi diplomája is volt a fiókban.
Téged ez a két görény nő egy életre elintézett lelkileg és örülhetsz,hogy attól a sz.ros aluljáróstól nem kaptál el semmit.
Az Úr emberi tartást is ad, amivel élni kell.Ha pedig nem adódik kapcsolat,sem normális testiség, azt el kell viselni. Jól néznénk ki,ha mindenki ,akinek ezek nincsenek az életében ilyen fertőben tobzódna...
Felmerült bennem, hogy csak kitaláltad ezt a kérdést, annyira abszurd az egész, végigolvastam mindent, de tudom, hogy bármi lehetséges a valóságban is!
Remélem, hogy csak kitaláltad, mert ha mindez igaz, az tényleg szörnyű látlelet rólad is, a pszichológusnőről is és az örömlányról is!
A jó dolgok a szörnyű írásodban az, hogy egyikükhöz sem jársz már, és az, hogy maradt még benned annyi erkölcsi és etikai iránytű, hogy feltegye ezt a kérdést, hogy ez mennyire nem normális, ugye.
Amit a második válaszoló írt, abban lehet akár igazság, de rögtön szeretnék kitérni a pszichológus szakmai terére: alapvetően egy pszichológus nem adhat egyáltalán tanácsot, azaz nem szólhat bele abba, hogy te örömlányhoz jársz-e vagy sem.
Senki sem tudhatja, hogy mi volt a pszichológusnő fejében, lelkében, szívében, gyomrában, ahogy azt sem, hogy az a pszichológusnő milyen pszichológiai iskolához, irányzathoz tartozik, azt meg pláne nem tudhatjuk mi, itteni felhasználók, hogy a pszichológusnő milyen mentális problémákkal küzd, így nehéz válaszolni a kérdésedre.
Próbáltál másik pszichológushoz menni azóta?
Én azt tanácsolom, hogy keress másik szakembert, aki talán erre a kérdésedre is pontosabb választ adhat, mint itt bármelyikünk!
Őszinte részvétem és együttérzésem a sok szörnyűség miatt, amit leírtál! Bárcsak fantázia szüleménye lenne, annyira szörnyű!
Sajnálom, hogy ez történt veled, de szerintem menj és keress magadnak egy másik pszichológust, de ezúttal egy férfit.
A leírtak alapján neked komoly problémád van a nőkkel, félsz tőlük, nem mersz kezdeményzeni, szégyelled magadat, hogy nem foglalkoznak veled. Emellett viszont vágysz erre, ezért is fizettél prostituáltaknak, meg kerestél magadnak egy pszichológusnőt is. Viszont olyan mintha ugyanakkor semmilyen szinten nem is szeretnéd a nőket, direkt úgy viszonyulsz hozzájuk, hogy ne lehessen neked jó az egész. Az egész protituáltas sztori olyan, mintha kínoztad volna magadat ezzel a nővel, akitől úgy ahogy van undorodtál, már akkor is amikor még elvileg szeretted. A pszichológusod szintén olyan, mintha egy büntetés lenne számodra sosem validál, csak a szörnyű dolgokban.
Szóval szerintem neked alapvetően a nőkkel van bajod, nem bízol bennük és rosszul is választasz, hogy még kevésbé bízhass. Szerintem egy női terpaeutával nem jutsz egyelőre, mert már a leírtakban is teljesen furcsa, kellemetlen kapcsalotot alakítottál ki vele is, illetve hazudtál hogy megfelelj neki. Keress egy férfit, olyat akiben meg tudsz bízni, aztán kezdj el dolgozni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!