Lukács Lilla (Bp) pszichológusnőnél járt vki közületek, milyen?
Figyelt kérdés
40es rövid/sötét hajú nő. (Kicsit gyakori a neve, lehet van több ilyen nevű pszichológus...) Zuglóban rendel magánban.máj. 18. 15:28
1/9 A kérdező kommentje:
Milyen problémával kerested, tudott segíteni?
máj. 18. 15:28
3/9 anonim válasza:
Ha egyről beszélünk ő tapasztalt pl személyiségzavar területen, másban nem tudom, Te milyen problémával fordulnál hozzá?
4/9 A kérdező kommentje:
Szorongás, depresszió, önbizalomhiány.
máj. 25. 18:04
5/9 anonim válasza:
3-as vagyok, szerintem az is oké nála! 😊
6/9 A kérdező kommentje:
És milyen? Kedves?
máj. 25. 21:45
8/9 anonim válasza:
Én ismertem egy ilyen nevű lányt fiatalkorában, nem tudom, ő-e az, arra emlékszem, hogy a lány egyik karján vágásnyomok voltak végig. Tán ő az és pszichológus lett belőle...? Arra is emlékszem, hogy volt egy fiú ikertestvére.
Persze ez olyan rég volt már, meg annyira nem a szakmai képességeiről szól, hogy ki lesz szavazva a válaszom valószínűleg, mégis érdekel, hogy vajon tényleg pszichológus lett belőle? Aki járt nála, látott vágásnyomokat a karján? Persze takarhatja hosszúujjú ruhákban is, meg plasztikázhatta is azóta...
Bocs, hogy off és nem elég hasznos, de érdekes, hogy milyen kicsi a világ tán...
9/9 anonim válasza:
Ja, meg pár évvel később láttam Facebookon, hogy teletetoválta a karját vagy karjait, nem tudom, h róla van-e szó, pláne, h most megnéztem a Facebook oldalát is, barátok is vagyunk ott, de nem derül ki, hogy mivel foglalkozik abból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!