Túlevéses evés zavarral kuzdok. Melyik ezzel a témával foglalkozó könyvet vegyem meg?
Lukacs Liza: Éhes lélek gyógyítása vagy Lenyelt vágyak című könyve jobb?
Melyik segitene tobbet?
Melyiket ajánlanád?
Szvsz ezeket a könyveket mindig csak pénzlehúzásnak tartottam, az olvasásukat pedig pótcselekvésnek. Úgy csinálsz, mintha foglalkoznál a problémával, miközben csak az időt húzod.
Azt ajánlom, te ülj le és gondolkodj el magadról. Azonosítsd, mik vagy mik lehetnek azok az okok, amik a problémádra vezetnek és dolgozz azok megszüntetésén. Innentől kezdve már csak önuralom kérdése, ami megint csak belülről jön és nem egy könyvből fogod megtanulni.
Hát túlevés zavarom pont nem, de mindenkinek vannak nehéz időszakai, kényszerbetegségei, rossz időszakai, rossz szokásai, amit le akar vetkőzni. Nekem is volt ilyen, rossz hatással volt a mentális és és fizikai egészségemre, mégis évekig önfejlesztő fäszságokkal "kezeltem", amikből majd jól megtudom, hogy változtassam meg az életem.
Egytől egyig ökörség volt az összes. Amire szükségem volt, az egészen konkrétan csinálni valamit. Elkezdtem sportolni, ezen keresztül le tudtam vezetni a felgyülemlett stresszt és több időt töltöttem közösségben is. Egy nap egyszerűen úgy döntöttem, minden önfejlesztő fäszságtól függetlenül, hogy egy napig sem halogatok tovább és beleugrottam.
De persze te biztosan más vagy, rajtad majd egy könyv fog segíteni. Ez esetben nyugodtan válaszd az elsőt, ami a kezedbe akad. Ugyanakkora ökörség az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!