Lukács gyógyfürdő vagy a Széchenyi a jobb?
Ízületi gyulladások és gerinc probléma miatt (derékfájás is) a reumatológus majd beutal gyógyfürdőbe. Kérdezni fogja, hova szóljon a beutaló, melyikbe mennék.
Kb. 15 éve jártam legutóbb, akkor a Széchenyi gyógyfürdőbe, de nem voltak szép emlékeim, ahogy ott bántak a beteg emberekkel. Valamennyien mozgásszervi problémákkal jöttek, ahogy én is, még az öltözködés sem volt egyszerű, alig tudtam lehajolni, de igyekeztem, siettem.
Durván, lekezelő, lenéző stílusban tereltek minket, hogy öltözzünk át gyorsan, bementem a kabinba és egy ott dolgozó férfi máris kérdezte készen vagyok-e és miért nem?
Az volt a benyomásom, hogy valamiféle élősködő, ingyenélő embereknek tekintették azokat, akik a TB költségén vették igénybe a gyógyfürdőt.
Nem tudom, most mi a helyzet, nem szeretném újra ezt átélni, talán 15 év után valami megváltozott.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
A Széchenyi inkább a pénzes turistákra hajt.
A Lukács nem olyan népszerű, sokkal emberibb léptékű az egesz fürdő.
A gyógykezelésekről nem tudok nyilatkozni, de a Lukácsban eléggé latszott, hogy erre vannak ráállva. Fiatalon jártam oda, csak fürdőzni.
Még nincs tapasztalatom, a reumatológus most vizsgálatokra küldött: RTG és vérvételre, egy hónap múlva megyek vissza a leletekkel.
Még nem utalt be sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!