Szerintetek ez nagyon gáz ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Igazából még csak most leszek 16 éves és ennyi idősen stresszoldót kell hogy szedjek!!!!Elég fura mert anyu is ilyet szed!!!!Valamiért mostanság nagyon "begörcsöltem" tiszta depressziós vagyok és már nagyon nehezen bírom én is nem hogy azok akik körülöttem vannak!!!Normális ez ennyi idősen???2010. nov. 4. 10:59
21/23 anonim válasza:
Nemcsak a barátod miatt van. Öröklött betegség, ha nálad már ilyen fiatalon kijött. A Biblia szerint Jézus vére megváltott bennünket az atyáinktól örökölt hiábavaló élettől. Én itt keresném a megoldást.
22/23 A kérdező kommentje:
Igen valójában benne lehet az is hogy örököltem mert apum is ilyen fejfájós csak neki nem annyira mint nekem vagyis neki nem mindennnapos a fejfájása!!!És hiszem hogy Isten majd megsegít!!:)
2010. nov. 10. 17:06
23/23 anonim válasza:
Remek, jól teszed, ha hiszed. Viszont fontos, hogy abban is hinni tudj, hogy Isten nem majd, hanem most akar megsegíteni, mert már mindent megtett azért, hogy segíthessen neked. Neked csak el kell ezt fogadni és behívni az életedbe és megkérni Őt. Úgy rendesen, normális beszéddel, saját szavakkal. Különben szívesen segítek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!