Szerintetek ez nagyon gáz ennyi idősen?
Ha anyukád is ilyet szed, akkor nagyon jó példán nőhettél fel. Szerintem itt kellene keresni az okát, hogy juthattál eddig, a volt barátod legfeljebb rátett egy lapáttal (megjegyzem, egy pasi sem ér annyit, hogy tönkre tedd magad miatta).
Az írási stílusodból egyrészt az látszik, hogy korodhoz képest nagyon éretlen vagy, másrészt pedig az, hogy az idegeidnek semmit sem használ az a xar, amit szedsz (több felkiáltójel általában kiabálást jelent, és elég idegesítő, ha sorokon keresztül üvöltenek az ember szemébe).
Csak úgy juthatsz ki a gödörből, ha te magad ki akarsz jutni. Az viszont, hogy önmagad helyett a gyógyszerekhez fordultál, arra vall, hogy szívesen fetrengsz az önsajnálatban.
Nem a levegőbe beszélek, én is megjártam a poklot (születéstől 3 hónappal ezelőttig, mikor is kiszabadultam, és az ország másik felén levő egyetemig meg sem álltam), de addig sosem jutottam, hogy gyógyszerhez nyúljak, mert nem engedhettem meg magamnak, hogy bárki is gyengének lásson.
Egy dolog, hogy a kamaszkor a változásról szól, ahogy maga az élet is, egy másik, hogy vannak, akik könnyen, mások nehezebben viselik ezt.
Gyógyteákat én is tudom ajánlani, főleg a herbáriások nagyon jók - nálam legalábbis jobban beváltak, mint bármilyen bogyó, ráadásul még finomak is. Este egy citromfűtea, és reggelig alszol, mint a tej. Fizikailag nem függsz a góygyszertől, legfeljebb pszichésen, ezért mondom, hogy mindenképp neked kell változtatni és változni.
Fejfájást pedig nem csak ideg, hanem ezer más dolog, pl szemprobléma is okozhat.
De a legnagyobb bajodra az lenne a megoldás, ha nem látnád olyan sötéten látnod a dolgokat. Hidd el nekem, az optimizmus kitartó munkával tanulható.
Dehogynem pont hogy a szüleimmel jól kijövök anyum olyan mintha az egyik legkobb barátnőm lenne! VAnnak barátnőim vagyis egy legjobb van de van több is csak inkább a fiukkal jövök ki nem a lányokkal amit ugy gondolok hogy nem baj... igen valami gyógyteás dolgot kikéne próbálnom...
köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!