Már most rettegek ,hogy mi lesz velem ha meghalnak a szüleim. Mentális beteg vagyok. Mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Senkim nincs a szüleimen kívűl,de ők is már idősek. Egy mentális roncs vagyok. Sok mentális betegségem van amikre gyógyszereket szedek. Depresszio,szociális fóbia stb. Párom sincs. Képtelen vagyok ismerkedni a fóbiám miatt. Nem tudom eltartani magam. Le vagyok százalékolva és 4 órába dolgozom. Másra nem vagyok képes. A depressziom is tönkretett az évek során. Nagyon félek,hogy mi lesz velem ha meghalnak a szüleim. Nem lesz más csak az öngyilkosság,de fogom merni megtenni. Van valaki aki volt már hasonlóan és tud megoldást ?okt. 6. 14:42
11/16 anonim válasza:
10: azert a fáradtság meg olyan vagyok mint a zombi mentálisan nem beteg emberekre is igaz ám munkanapokon. 5:30 van reggel de már a kávét szürcsölöm. Szted délután 5 után milyen leszek én is mire lemegy a munkanap? Fáradt és olyan mint egy zombi.
12/16 A kérdező kommentje:
11 es. Egy bipoláris zavarosnak ez még nehezebb sokkal.
okt. 7. 10:45
13/16 anonim válasza:
Én konkrétan úgy néztem ki, mint, aki részeg, beesett az arcom, feketék voltak a szemem alatt.
Meg eleve elaludni sem mertem, sokszor alvás nélkül mentem, ezt max 2-3 napig lehet bírni, 5 napig nem.
14/16 anonim válasza:
13: olyan téren nincs evvel gond, hogy a részmunkaidős állás is jobb mint a semmi , a kérdező is jól csinálja, hogy 4 órában melózik. Esetleg ha javul a dolog az évek mulasaval akkor netán még lehet próbálni egy kicsit többet. Heti plusz egy nap, netán napi plusz 1- 2 óra.
15/16 anonim válasza:
A panaszkodással az a baj, hogy ezzel negatív dolgokra összpontosítasz, emiatt negatív dolgokat vonzol be.
Hiába panaszkodunk, koncentrálj jó dolgokra.
Nézd meg A titok című filmet, hogy az agyadba vésődjön ami benne van.
Van könyv is róla címe: A titok
Én megvettem a könyvet is.
16/16 anonim válasza:
Járj rendszeresen pszichiáterhez. Én is fogok, bár nekem más mentális bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!