Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pedofilok mit találnak...

A pedofilok mit találnak vonzónak egy kislányban?

Figyelt kérdés
Nem trollkérdés illetve nem provokációnak szánom, hanem érdekelnek a vélemények. Nem fognak tűpontos válaszok születni a kérdésre ezt tudomásul veszem, mivel nem lehet belelátni a fejükbe

okt. 5. 12:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
5%
Meg az hogy azt hiszed, hogy a te 10 centis farkad neki 100 méteresnek tűnik nem?
okt. 5. 17:06
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
Brrr.
okt. 5. 17:18
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
Mi számít kislánynak ? Azért kérdem mert szerintem sokan megnéznek pl egy csinos 16 17 éves lányt.
okt. 5. 17:47
 14/26 anonim ***** válasza:
86%

Én is megnézek 23 éves létemre még egy 14 évest is ha csinos és úgy öltözködik, hogy idősebbnek néz ki. Nyilván rá írva senkire nincs, hogy hány éves.

Ettől függetlenül aki testileg éretlen kisgyerekekre gerjed fel azt én is betegesnek tartom.

okt. 5. 17:56
 15/26 A kérdező kommentje:
#8 olvasom egy ideje a tag kommentjeit s úgy érzem elég volt mára az internetből. Remélem nem törlik azt a kérdést idővel a moderátorok, mivel értékes látlelet egy beteg elméről. Ha csak a fele igaz annak amiket leírt rohadjon meg a börtönben
okt. 5. 23:02
 16/26 gabor49 ***** válasza:
88%
#2 pedofilnak nem kell 14 éves
okt. 6. 05:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ezt nem mindenki gondolja így. Amerikából terjed ez a hülyeség, ott ugyanis 18 év a beleegyezési korhatár. Volt már, hogy 23 éves videósokat hurcoltak meg azért, mert egy 17 évesnek írkáltak. Ott ha már felnőtt vagy, pedofil erőszaktevőnek bélyegeznek meg, ha csak vonzónak találsz egy 17 évest.
okt. 6. 12:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
A testi és lelki ártatlanságot, tisztaságot és az abból következtethető beteges uralkodási lehetőséget, kihasználhatóságot.
okt. 10. 05:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Először tisztázzuk le, hogy a pedofília az a 11 évesnél fiatalabb gyerekekhez való vonzódást jelenti. A 11-14 éves kort (ahol már elkezdenek a nemi jegyek előjönni, de még nem teljesen fejledtek ki) az hebefília. A 14+ éves tinédzserekhez való vonzódásnak pedig efebofília. Bár őszintén személy szerint én ezeket csak tudományos közegben használnám, mert úgy érzem, hogy nem pedofíliának hívni a gyerekek szexuális bántalmazását, az csak arra van, hogy kevésbé rossznak tűnjön, amit tettek.

Szerintem a tehetetlenség, a hiszékenység és az ártatlanság, ami vonza őket. Meg a befolyásolhatóság.

Nem is tudom már melyik ország kezdeményezett egy törvény tervezetet nem rég, hogy kasztrálják a pedofílokat és 100% egyetértek.

okt. 10. 10:20
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
#17 Jó mondjuk Amerikában a tini lányok kb kinéznek úgy, mint itthon a 10-12 évesek.
okt. 10. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!