Kislanybaba a puncijahoz nyul pelenkazasnal, furdesnel. - Te hagyod, vagy nem?
Ha tiszta (nem kakis, nem pisis) hagyom. A kakiba, pisibe nyúlni nem hagyom.
Miért? Ezen még nem gondolkodtam, de miért ne érhetne hozzá mondjuk fürdés közben? Az övé :). Az orrához meg a térdéhez is hozzáérhet.
Igen, hagyom.( Ha nem kakis)
Ismerje meg a testét. Azt is hagyom h a fülét orrát megfogja. Ez ugyan az....
hagyom...mig pici csak azert csinalja mert felfedezi a testet...ha meg mar nagyobb akkor meg azert hagyom pl 2 evesnel mert ha tiltod, csak erdekesebb lesz szamara...
es nyilvan tiszta kezzel bar az alap hogy sose kakis a keze mert ha netan a kakijba nyul egybol torlom neki :)
Azért kérdezem, mert volt itt egy kérdés, hogy hogyan tiltsa a kérdező, hogy "oda" nyúljon. Én ott megkérdeztem, miért kellene tiltani, és nagyon le lettem pontozva, ill. válasz sem érkezett. Kíváncsi voltam, ki hogy áll ehhez a kérdéshez.
Én leginkább a későbbi szexuális gáthoz kötöm, ha valaki tiltja. Szerintem is ugyanolyan természetes testrészként kellene kezelni, mint minden mást.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!