Muszáj -e visszamennem a pszichiáterhez?
A háziorvos javaslatára mentem el, de nem rendelt be, én mentem el, írt fel gyógyszert is, viszont 1 hónap múlva vissza kell menni, én pedig nem szeretnék.
Viszont a papíron ott van, hogy visszarendelés dátuma és 1 hónap múlva.
Ebben az esetben vajon kötelező -e visszamennem, vagy lemondhatom -e a kezelést?
Ha egy munkaadó vagy felülvizsgáló bizottság figyeli akkor meggondolandó.
Egyébként nem mennék vissza én se.
Igaz én még nem voltam pszichiáternél se pszichológusnál
A leghaszontalanabb foglalkozásnak a pszichológust tartom.
A pszichiátert meg nem tudom milyen.
Értem, de telefonon is le lehet mondani, igaz? Mert ugye ott van, hogy visszarendelés dátuma 1 hónap múlva, de ha én mégsem akarom a kezelést, akkor vajon telefonon is ellehet intézni? Tehát ez kötelező visszarendelés lehet vagy sem?
Mondjuk magamtól mentem, a háziorvos javaslatára, de nem ő utalt be, ez beutaló nélküli volt tb-s.
Amennyiben nem vagy ön ésvagy közveszélyes, nem állsz kényszergyógykezelés alatt (arról tudnál) nem kötelező visszamenned. Egyik se àll fent, így jogos van lemondani az időpontot, ezt telefonon is megteheted.
Azonban érdemesclehet elgondolkodnod mire adta a gyógyszert és ha a probléma még mindig fentáll minimum pszichológust keresni vagy ha csak a konkrét gyógyszerrel van bajod annak váltásáról beszélni vagy pszichiátert váltanod. Számos megoldás van, ha az egyik nem vált be ne zárkózz el mindentől
1-es: igazad van, a leghaszontalanabb foglalkozás a pszichológusé. Hozzátenném, hogy még káros is: sablon szövegeket mondanak, főleg azt, hogy mindenért, ami téged károsan érint, az anyád a felelős. Ezzel családokat rombolnak szét, vagy legalábbis megrontják a kapcsolatot a szülővel.
Potya pénzkereset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!