Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit jelent, ha imaginizáció...

Mit jelent, ha imaginizáció (kb hipnózis) közben patakként szétváltam?

Figyelt kérdés

Az egyik felem a sötét szakadékba zuhant. Súlyos depresszióm van öngyilkossági késztetéssel. Azért járok pszichiáterhez.

A személyiségem is teljesen szét fog válni előbb-utóbb?

Nem lehet egyszerre normális életet élni és öngyilkossági gondolatokat érezni, ugye? Sokáig legalábbis biztos nem...

okt. 2. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:

"Nem lehet egyszerre normális életet élni és öngyilkossági gondolatokat érezni, ugye?"

Talán azért képzelted a patakos dolgot, mert azt gondolod.

De nincs nálatok olyan rész, mikor ezeket megbeszélitek a terapeutával? Ennek így mi értelme van akkor?

okt. 14. 18:18
 2/10 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos. Ezt teszi a terápia végére. Vége és mehetek haza. Ez így nagyon rossz.

Ő indít egy képpel. Forrás volt a kezdő kép. Abból lett ez.

Ráadásul 3 hetente mehetek. Szóval 3 hétre magamra hagy ezzel...

okt. 14. 18:32
 3/10 A kérdező kommentje:
50 perc 20.000 Ft ráadásul.
okt. 14. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
A következő terápia elején sem lehet megbeszélni az előző imagináción tapasztaltakat?
okt. 14. 18:36
 5/10 A kérdező kommentje:
De most az lesz. Csak nagyon nehéz kivárni nekem.
okt. 14. 18:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Mert az alapprobléma,ami felelős a mostani állapotomért,az folyamatosan bevillant képként közben.

Erről biztosan fogunk beszélni.

De magáról a múltkori imaginizációról is szeretnék, mert nem volt rám jó hatással. Az egyik felemet konkrétan megöltem közben.

okt. 14. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze ezt csak te tudhatod, de én inkább úgy értelmezem, hogy úgy érzed, az egyik részed jelenleg totális mélyrepülésben van, úgy érzed (a depressziótól), megy a süllyesztőbe, stb. Ezen nem is kell meglepődni, ha depressziós ah ember. Inkább tök jó, hogy volt egy jó része is a pataknak.
okt. 14. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:

7!

Ok 🙂. Kedves vagy. Látod,ez nekem eszembe sem jutott, hogy erről az oldaláról nézzem a történteket!

okt. 14. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát igen, ilyen a depresszió, az ember (főleg önmagával kapcsolatban) mindig csak a negatívat látja meg, a pozitívat meg észre se veszi.

Jobbulást kívánok❣️

okt. 14. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
okt. 14. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!