Mit jelent, ha imaginizáció (kb hipnózis) közben patakként szétváltam?
Az egyik felem a sötét szakadékba zuhant. Súlyos depresszióm van öngyilkossági késztetéssel. Azért járok pszichiáterhez.
A személyiségem is teljesen szét fog válni előbb-utóbb?
Nem lehet egyszerre normális életet élni és öngyilkossági gondolatokat érezni, ugye? Sokáig legalábbis biztos nem...
"Nem lehet egyszerre normális életet élni és öngyilkossági gondolatokat érezni, ugye?"
Talán azért képzelted a patakos dolgot, mert azt gondolod.
De nincs nálatok olyan rész, mikor ezeket megbeszélitek a terapeutával? Ennek így mi értelme van akkor?
Nincs sajnos. Ezt teszi a terápia végére. Vége és mehetek haza. Ez így nagyon rossz.
Ő indít egy képpel. Forrás volt a kezdő kép. Abból lett ez.
Ráadásul 3 hetente mehetek. Szóval 3 hétre magamra hagy ezzel...
Mert az alapprobléma,ami felelős a mostani állapotomért,az folyamatosan bevillant képként közben.
Erről biztosan fogunk beszélni.
De magáról a múltkori imaginizációról is szeretnék, mert nem volt rám jó hatással. Az egyik felemet konkrétan megöltem közben.
7!
Ok 🙂. Kedves vagy. Látod,ez nekem eszembe sem jutott, hogy erről az oldaláról nézzem a történteket!
Hát igen, ilyen a depresszió, az ember (főleg önmagával kapcsolatban) mindig csak a negatívat látja meg, a pozitívat meg észre se veszi.
Jobbulást kívánok❣️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!