Az meddig oké ha valaki szereti a tisztaságot?
Egy ideje kezdek átesni a ló túloldalára úgy vettem észre.Azzal elvagyok ha a szobám nem csillog-villog.De attól a világból is kiszadnék ha pl a kajámban hajszál vagy bármiféle rovar is lenne(volt ilyen)Azóta én főzök.Ja meg még a gondolatát is nehezen bírom annak hogy ha valaki főz mennyiszer nyúl a kajához a kezével..amit amúgy megeszünk.Másik pl hogy a mosógép olyan retkes volt hogy inkább nem mosattam ki.utánna megtakarítottam mert nem bírtam tovább.És ez lesz a sorsa a wc-nek illetve a csempéknek,a konyhának is...
Vagy ez így oké?Lehet rosszul neveltek,nem tudom
Nem mindegy, hogy milyen gyakran takarítod a wc-t, csempét, konyhát. Például naponta mindent feltörölsz Domestossal, mert anélkül nem bírod, már sebes a kezed a sok takarítószertől/hetente tucat kesztyűt elhasználsz? Most egy végletet írtam le.
A tisztaság alapvetően még okés, takarítsd ki akkor rendszeresen a mosógépet, hűtőt, mikrót. Ne legyen retkes, fúj.
Ha logikusan végiggondolod: főzés előtt normális ember kezet most (sőt, közben is, ragad a kezed stb.), illetve a hőkezelésre elpusztulnak a bacik. Ha a logikus magyarázat nem elég számodra, akkor ez nálad sajnos pszichés.
Szerintem ezek alap dolgok. Mindenki undorodik, ha hajszál vagy bogár kerülne az ételébe, és a koszos mosógép is nagyon gáz.
Talán ez kicsit fóbiás "a gondolatát is nehezen bírom annak hogy ha valaki főz mennyiszer nyúl a kajához a kezével..amit amúgy megeszünk". De nyilván ha van rá okod, akkor nem. Úgy általánosságban én ilyen miatt nem aggódok. Aki extra koszos és nem szeretnék enni a főztjéből, azt kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!