Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Összejöttem a párommal akiről...

Összejöttem a párommal akiről kiderült pár hónapja hogy mielőtt összejöttünk ő évekig drogozott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valahogy csak most nyílt meg nekem igazán és elmesélte a múltját. Kicsit aggódom mert én teljesem elítélem ezt és félek hogy újra kezdi mellettem és őszintén szólva én nem akarom magam sem tönkre tenni emiatt mert már voltam hasonló szituációban. Azt mondja mióta együtt vagyunk nem csinálja és jó hatással vagyok rá, és allítólag rá sem volt szokva. Nem tudom mit gondoljak hogyan érezzek. Szeretem őt de nekem ez a dolog kiábrándító mert én komoly kapcsolatot képzelek el egy egészséges emberrel és nem tudom mennyire gondolja komolyan hogy nem fogja csinálni soha többet.

Aki volt hasonló szituációban vagy van valamilyen tanácsa ossza meg.

szept. 25. 07:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mi lett azóta? Én adnék Neki egy esélyt, ha valóban szereted és Ő is szeret Téged.

20-as hozzászólónak igaza van, ha elkezdett drogozni annak komoly (lelki) oka lehett, akár gyerekkori is. Erről még nem beszéltél vele, hogy mi nyomja a lelkét? Ha megbízik benned, akkor el kell mondania Neked, mert csak így tudsz segíteni. A drog nem megoldás, az az okot nem fogja megszüntetni, de már annyi alternatíva van, amely segít megszabadítani a függőségektől. Szerintem a szeretet és a bízalom majd megold mindent én drukkolok Nektek, hogy így legyen!

dec. 28. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!