Rosszúl vagyok a saját gondolataimtól az emberektől,világtól mit lehet ezzel csinálni?
Léteznek a világon borzasztó dolgok, léteznek borzasztó gondolatok, de nem csak. Még ha úgy érzed is hogy tűt keresel a szénakazalban fontos keresgélni. Vannak kiscicák, kiskutyák, karitatív szervezetek, megtért bűnözők és kevésbé pokoli gondolatok is.
Itt két részre bontanám a dolgot, amit tudsz irányítani és amit nem.
Te nem a gondolataid vagy hanem a rá adott reakció, tehát egy pokoli gondolat még nem tesz pokolivá, csak ha úgyis reagálsz rá.
Másrészt a világ az sokkal inkább egy szürke hely mint fehér vagy fekete. Próbáld keresni a szépet és meglátni azt, hogy ellensúlyozd a sok sötétséget.
Elhiszem, hogy nehéz, de tehetsz azért, hogy jobb legyen. Kitartást és hajrá!
1-es
Köszi.
Próbálok sokat mosolyogni ,de nem mindig jön össze.
Nagyon nagy önfegyelem és odafigyelés kell neki.
Nem a cél hogy elnyomd a szomorúságot, mert az sajnos idővel gonddá válhat. Inkább az, hogy találj valamit, ami jó. Nem kell a rossz dolgokhoz mosolyognod ha nem szeretnél.
Nekem a hálanaplóírás segített.
Minden este leírtam 5 dolgot, amiért hálás vagyok és idővel képes voltam értékelni olyan dolgokat, mint mamám sütije.
Pál Feri: A boldogság mindaz a rossz, ami ma nem történt meg velem.
Mindig lehet rosszabb és annál egy picivel jobb a mostani állapot.
Remélem megtalálod amit keresel.
3-as
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!