Szexuális zaklatás vagy nemi erőszak áldozatainak van szakértők általi segítségnyújtás ingyenesen, online formában? Amennyiben igen, mi az elérhetőségük?
A NANE Egyesületnek van egy segélyvonala, ami hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 18-22 óra között, szerdán pedig 10-12 óra között ingyenesen hívható - 06 80 505 101
Illetve javaslom, hogy nézz szét a NANE illetve a Patent közösségi médiás oldalain, hátha találsz más opciót is
Igen, a szexuális zaklatás vagy nemi erőszak áldozatai számára számos ingyenes online segítség elérhető. Sok szervezet kínál szakértői támogatást, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan beszélgessenek a tapasztalataikról, és megtalálják a megfelelő támogatást.
Például Magyarországon a NANE (Női Érdekérvényesítő Szövetség) szervezet kínál online chatet, ahol tapasztalt szakemberek segítenek az áldozatoknak. A NANE elérhetősége: [nane.hu]( [link] ahol további információkat is találhatsz a szolgáltatásaikról.
A **Kék Vonal** is egy fontos támogatási lehetőség, ahol anonim módon lehet beszélni a nehézségekről, és szakértők nyújtanak segítséget. Az ő elérhetőségük: [kekvonal.hu]( [link]
A közösségi támogatás is nagyon hasznos lehet, és számos online csoport vagy fórum létezik, ahol hasonló tapasztalatokkal rendelkező emberek oszthatják meg egymással a történeteiket, és támogathatják egymást. Kereshetsz Facebook-csoportokat vagy más online közösségeket, amelyek kifejezetten a szexuális zaklatás áldozatainak szólnak.
Ha bármilyen további információra van szükséged, ne habozz kérdezni! Az, hogy segítséget keresel, fontos lépés, és jó, hogy tudod, hogy nem vagy egyedül.
A NANE csak telefonos segítséget ad.
Én hívtam őket "utána",személyes találkozót akartam. De mondták,hogy az nem lehetséges.
Kérdező! Menj inkább pszichológushoz. Van a kórházban tb alapon. Én is járok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!