Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szexuális zaklatás vagy nemi...

Szexuális zaklatás vagy nemi erőszak áldozatainak van szakértők általi segítségnyújtás ingyenesen, online formában? Amennyiben igen, mi az elérhetőségük?

Figyelt kérdés
Esetleg ezzel kapcsolatos speciális közösség? Vagy csoportterápia? Online?

szept. 21. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, pl. NANE Keress rá!
szept. 21. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

A NANE Egyesületnek van egy segélyvonala, ami hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 18-22 óra között, szerdán pedig 10-12 óra között ingyenesen hívható - 06 80 505 101

Illetve javaslom, hogy nézz szét a NANE illetve a Patent közösségi médiás oldalain, hátha találsz más opciót is

szept. 21. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Illetve még:

[link]

szept. 21. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Igen, a szexuális zaklatás vagy nemi erőszak áldozatai számára számos ingyenes online segítség elérhető. Sok szervezet kínál szakértői támogatást, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan beszélgessenek a tapasztalataikról, és megtalálják a megfelelő támogatást.

Például Magyarországon a NANE (Női Érdekérvényesítő Szövetség) szervezet kínál online chatet, ahol tapasztalt szakemberek segítenek az áldozatoknak. A NANE elérhetősége: [nane.hu]( [link] ahol további információkat is találhatsz a szolgáltatásaikról.

A **Kék Vonal** is egy fontos támogatási lehetőség, ahol anonim módon lehet beszélni a nehézségekről, és szakértők nyújtanak segítséget. Az ő elérhetőségük: [kekvonal.hu]( [link]

A közösségi támogatás is nagyon hasznos lehet, és számos online csoport vagy fórum létezik, ahol hasonló tapasztalatokkal rendelkező emberek oszthatják meg egymással a történeteiket, és támogathatják egymást. Kereshetsz Facebook-csoportokat vagy más online közösségeket, amelyek kifejezetten a szexuális zaklatás áldozatainak szólnak.

Ha bármilyen további információra van szükséged, ne habozz kérdezni! Az, hogy segítséget keresel, fontos lépés, és jó, hogy tudod, hogy nem vagy egyedül.

szept. 21. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
szept. 22. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A NANE csak telefonos segítséget ad.

Én hívtam őket "utána",személyes találkozót akartam. De mondták,hogy az nem lehetséges.

Kérdező! Menj inkább pszichológushoz. Van a kórházban tb alapon. Én is járok jelenleg.

szept. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!