Akkor ennyi volt az életnek, kész vége? 20F
Nagyon röviden:
20 éves egyetemista srác vagyok. Van pénzem, dolgozom mellette, lakótárssal lakok Bpn. Családom nincs. Se lelkileg, se máshogy. Anyám skizofrén, mellette kellett felnőni, és nem ecsegtettem, miket éltem át. Testvéreim vannak, azok elmenekültek anyámtól, kivétel egy, az pedig bántott engem. Édesapám sincs 2010 óta.
Pszichiátriára van, az tömköd gyógyszerrel 5 hetente, kb ennyi, de nem hatnak azok a szerek, amelyeket felír.
PTSD-m van, alvászzavarom van, depressziós vagyok. Megnehezíti az is a dolgaim, hogy enyhén aszpergeres vagyok. Nincsenek barátaim, ezt nem úgy kell érteni, hogy egy két ember van, nem, nincs. Nincs szó szerint mellettem senki akivel egy szián kívül van diszkurzus. Nagyon csalódott vagyok, próbáltam barátkozni, az utóbbi ember csak kihasznált szinte, és eldobott mint egy rongyot, többi ember kb meg se néz. Sokszor az egész átmegy paranoid gondolkodásba egy 5-10 perces ideig, ha kinn vagyok, és azt látom hogy mindenki jól érzi magát, és engem kivetnek, utálnak. Sírógörcs kap el, de más nem.
Utóbbi időben öngyilkos gondolataim vannak, egyre rosszabb minden. Nem tudok mit tenni. Eluralkodik rajtam az, aminek nem kéne.
Kedves Kérdező!
Itt nem kapsz erre kompetens választ. Legfeljebb néhány közhelyet.
Feltétlenül fordulj szakemberhez.
Ebből is van kiút, tarts ki!
Tanulj, képezd magad, teljesedj ki abban, amihez tehetséged van.
Szurkolok neked!
Szia! Köszönöm a válaszod. Voltam szakembernél, megjártam pár klinikát is. Terápiákra nincs havi 100 000Ft-om (hetente kéne egy alkalom legalább). Ingyenes lenne a tündérhegyi klinikára való befekvés, de nem mondják meg, mennyi idő, mindenemet elkobozzák, mintha zárt osztályon lennék...
Most is ébren, de borzalmas. Van hobbim, fotózás, videózás, abban hatalmas sikereket értem eddig el, de a szociális életem 0, mert a "rajongók" (de utálom ezt a szót használni is), nem létesítenek velem beszélgetést.
Ha sikereid vannak a fotozasban es videozasban, akkor meg kellene probalnod megpalyazni egy jo, ezzel kapcsolatos allast valahol kulfoldon. Vagy legalabb eskuvoi, vagy egyeb esemenyeken fotozas-videozast. Vagy legyen a gugli a baratod
#3 Nem hiszek Istenben, semmi bizonyíték nincs a létezésére.
#4 Hobbiból csinálom, nagyon sok likeot kapok rá Instagramon, bár inkább angol nyelven csinálom. Igazából nem ebből szeretnék megélni, hanem abból, amit az egyetemen tanulok, csak ez nekem olyan hobbi, mint másnak a görkorcsolya vagy foci. Köszönöm a válaszod, azért elgondolkodom rajta
Csak akkor tudsz valtozni ha te is akarsz.
Nekem regen az segotett, hogy blogot vezettem. Mar megszunt a rendszer is, de top listas lettem valamiert. Ott irtam ki az erzeseimet meg minden. Par ev alatt helyretettem magamat. Persze egesz jo kozosseg is volt ott, az is sokat segitett.
Nem, nincs vége az életnek, az élet csupa hullámvölgy.
Mindenkinek van vagy volt depis időszaka
Próbálj a tanulásra koncentrálni és mindenféle segítség nélkül kijönni belőle, 100 % hogy sikerül!!!
#6, ez nagyon jól hangzik. Olyan mintha egy pszichoterápia lenne.
#7 Köszönöm a válaszod. Sajnos nekem ez egy hosszú folyamat, gyerekkorom borzalmas volt, mindaddig, amíg le nem érettségiztem. Nagyon sok mindent kellett vegignéznem, verbális és fizikai bántalmazásokat kellett elszenvednem. Remélem kifogok jönni belőle, legalábbis nagyon reménykedem.
#8 Nem szeretnék bálványimádó lenni. Isten nem old meg semmit, az élet rajtam függ, attól, hogy egy képzeletbeli lénynek imádkozok, tényleg nem lesz jobb semmi.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment eddig a zöld kéz.
A mai legényekbõl hiányzik az erős akarat.
Legyen erős az akaratod, és sikerül megoldani a problémát! Sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!