Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem így magam?

Miért érzem így magam?

Figyelt kérdés
Egyszer tisztára ideges vagyok valami miatt, meg rám jön valami önbántalmazási érzés, aztán pár percre elfelejtem, mert nekem semmi bajom nem lehet, meg semmi, meg hogy minden jó, minek ez a hiszti, mert hogy másoknak sokkal rosszabb. De ilyen régi dolgok kezdenek így eltűnni a fejemből, mert hogy ez meg se történt, nem érzem reálisnak, mikor megtörtént. Eléggé üresnek érzem magam, és nem tudom, túl nehéz elmondani, amit érzek.

szept. 15. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyenek esetekre valók a pszichológusok, egy átlagos GYK hozzászóló nem fog tudni ezen változtatni, ülj le és beszélj a szeretettjeiddel és próbálj megnyílni feléjük! ha ez nem segít akkor pszichológuson kívül senki nem fog tudni ezen változtatni
szept. 15. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Pszichiáter! Holnap reggel időpontkérés beutaló nélkül!
szept. 15. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, elég komplex lehet, ami benned van, talán mélyen elnyomva.

Mindenképp ki kellene adnod ezeket.

Mennyi idős vagy és mióta érzed ezeket?

Ahogy utaltak rá az előttem szólók is, lehet, célszerű lenne külső segítséget igénybe venned.

Ha sulis (munkahelyi) gondok vannak a háttérben, vagy azokra kivetül, lehet, mielőbb célszerű ezt átgondolni.

szept. 15. 15:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A szuleimmel nem tudok errol beszelni szerintuk nem lehetnek problemaim igy egyedul kell ezt megoldjam. Hat mar kb 10 eves korom ota ez van. Igen meg sulis vagyok
szept. 15. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
18 alatt? Akkor nem tudsz egyedül pszichiáterhez menni, menj be az iskolapszichológushoz, és ő majd beszél a szüleiddel.
szept. 15. 21:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen 18 alatti vagyok.
szept. 15. 21:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt hittetek idosebb vagyok?
szept. 15. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
20-as éveid elejére tippeltelek.
szept. 15. 21:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Ertem pedig 16 vagyok meg csak.
szept. 15. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Szóval holnap jelentkezz be az iskolapszichológushoz.
szept. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!